2777
2789
ای بابا🤦🏻‍♀️سایت نیستک یکی از سرتاپای ادم توهین میکنه فحش میده تعلیق نمیشه ی نفر حرف حق بزنع زارت ...

دقیقا

ی کاربر آقا چن روزپیش یک توهین هایی میکردبیا و ببین

الانم تو سایته

ولی ماها سر ی حرف ک همش حقیقت باید اینجوری تعلیق شیم

نکنی اینکارو هاببین یه موقع مثلا با این حساب تو بره فحاشی کنه، توهین به نقدسات کنه و... و طرف مقابل ...

ممنونم از اطلاع رسانی‌تون

خواستم به شخص معتمد بدم اگه سوال پزشکی و شخصی داشتن بپرسن

حساب کاربری واگذار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقای کاربر آقا چن روزپیش یک توهین هایی میکردبیا و ببینالانم تو سایتهولی ماها سر ی حرف ک همش حقیقت ...

دقیقا 

ی کاربر روانیم تو سایت گیر داده بود به من هرتاپیکی ک میرفت پشت من حرف میزد باورت میشه؟؟؟ 

عوضیه بیشعور به من تهمت زده بود میگفت افکونیه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐تا منو دوستم بشدت باهاش برخورد کردیم انقدر فحشمون داد ک جفتتون فلانین نی نی یار تعلیق نکرد😐گفت یا هرسه تاتون باهم یا ن 

ک بعدش گفت اگه بازم تگ کرد یا حرف نامناسب زد تعلیق میکنم 

انقدر حالم بد شد سر توهیناش خودم به درک مادر مریضمم فحش میداد روانی مریض خداروشکر من حتی عکس شناسناممم گذاشتم اینجا همه میشناسنم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ممنونم از اطلاع رسانی‌تونخواستم به شخص معتمد بدم اگه سوال پزشکی و شخصی داشتن بپرسن

بیخیال باو چ اصراریه حتما واگذار کنی، الان دیگه هوش مصنوعی اومده خصوصی ترین سوالات میشه ازش پرسید از نی نی سایتم بهتر جواب میده، بازم حساب خودته هرجور صلاح میدونی، ولی واقعا نیاز نیست ب نظرم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بله در جریان هستمخداازشون نگذره

انشاالله مریض زیاده نی نی یارم بخاطر بازدید سایت مث قبل زیاد تعلیق نمیکنه مگر مث شما حرفای حقو تعلیق کنه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیخیال باو چ اصراریه حتما واگذار کنی، الان دیگه هوش مصنوعی اومده خصوصی ترین سوالات میشه ازش پرسید از ...

بله درست میگین

حالا کار خیره

یکی شاید دوست داشت مسئله ای مطرح که بنا به دلایلی نمیتونه اینجا حساب کاربری داشته باشه و استفاده کنه

حالا ما هم تو سرمون این موضوع افتاده یا امروز واگذار میشه یا میرم پی زندگیم تا چند سال دیگه بدم دست زنم

حساب کاربری واگذار میشه

@niniyar‍ باسلام و تهیت الهیوقتتون بخیرحذف حساب کاربری انجام میشه یا فقط تعلیق؟

تعلیق

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

حسابتو بده به من

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍