2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان دکتر خوب از نظر هرکسی فرق دارهمن خودم تکنسین اتاق عملم واسه عمل بینیبهم بگو فرم بینیت چیه چه ...

ببین عزیزم بینی م نوکش پایینه و قوزم داره میخوام نوکش بره بالا و قوزش هم رفع بشه و از رو به رو خودم بینیم کوچیکه نمیخوام کوچیک تر بشه و اینکه سوراخ هاشم یکی باشه مثل ایننا میزونا نه و اینکه خوکی ام نشه 

نمیدونم مدل نیمه فانتزی میگن بهش چون طبیعی میگن خیلی بالانمیره بعد یه مدت میوفته پایین دوباره

اسی جان دکتر خوب از نظر هرکسی فرق دارهمن خودم تکنسین اتاق عملم واسه عمل بینیبهم بگو فرم بینیت چیه چه ...

دکتر هم یه دکتر خوب و قابل اعتماد دیگه مبلغ خیلی بالا ام نگیره

دکتر هم یه دکتر خوب و قابل اعتماد دیگه مبلغ خیلی بالا ام نگیره

من خودم یه سال پیش با بهزاد شهرجردی عمل کردم

خودم تکنسین اتاق عملم که یکی از اتاق عملا هم با همین دکتر شهرجردی هست

من تو مرکز خودمون میخواستم عمل کنم ولی چون دکترای دیگه رو هم کارشونو دیده بودم هم میدونستم که بعد از بیهوشی میدن دستیارشون عمل میکنه زهشون اعتماد نکردم

بینیم استخونی بود الان خیلی به چهرم میاد یه قوس ملایم داره نوک بینیم خیلی خیلی جمع شده سوراخ بینیم یکیه و در کل خیلی راضیم

ببین عزیزم بینی م نوکش پایینه و قوزم داره میخوام نوکش بره بالا و قوزش هم رفع بشه و از رو به رو خودم ...

پس همین بهزاد شهرجردی به نظرم خوب باشه واست

تهرانی؟؟؟اگه تهرانم نباشی البته من تا جایی که میدونم مشاوره آنلاین داره دکتر

تو اینستا بزن دکتر بهزاد شهرجردی ببین پیجشو میاره بالا واست؟

ببین عزیزم بینی م نوکش پایینه و قوزم داره میخوام نوکش بره بالا و قوزش هم رفع بشه و از رو به رو خودم ...

منم شهرجردی رو بهت پیشنهاد میدم. چندین تا از فامیل و دوستام‌پیشش عمل کردن تنفس و ظاهرشون عالیه

فقط اینکه خیلی فانتزی عمل نمیکنه

آره عزیزم تهرانم

اگه تهرانی حتما برو مطبش

شهرجردی یه خوبی که داره خودش مجسمه سازه روی پرتره و آناتومی صورت تسلط داره همه کارای عملم خودش انجام میده

ولی باید بری خودت از نزدیک ببینی و مشاوره بشی عزیزم

سلام عزیزدلم من پیش اقای دکتر عمل کردم خیلی راضیم با اینکه ۷۰روزه میگذره تنفس و ظاهر بینی فوق العادس و اینکه دست دکتر خیلی سبکه نه خیلی کبودی داشتم نه اذیت شدم با اینکه از شهرستان اومدم حدود ۱۵ساعت راه تا تهران اما روز دوم اومدم شهر خودم