2777
2789

الآن صورتش ظریف و لاغر و کوچیکه برای همین جلوه ی لب و چشماش بیشتره یه جورایی بیبی فیس ترم هست حتی.اون موقع صورتش خیلییی پهن و بزرگ بود زیباییش کمتر بود واقعا

احسنت

نمی دونم من کلا صورتت توپر دوست دارم از چهره ای که همه اش لب و چشم هست خوشم نمیاد

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نچرال تر بود

بعضیا میگن لاغر شده وگرنه عمل نکرده

ما ندیدیم کسی با لاغری پف پلکش بره یا اونجوری بوکال فت دربیاره

اونقدر زاویه فک بگیره

شدتش بالاست و نمک چهرش رفته

تپلش بانمک بود و دلنشین

هر چند الانشم فیس خوبی داره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

نمی دونم من کلا صورتت توپر دوست دارم از چهره ای که همه اش لب و چشم هست خوشم نمیاد

این مدل که میگی یه اسم خاصی داره یادم نیست

یه جورایی چهره خلوته خیلی جاهاش خالی میمونه

احسنت

صورتش شاید قشنگتد باشه ولی بدن و اندامش نه واقعا 

تموم استخوناش بیرونه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چون نچرال تر بودبعضیا میگن لاغر شده وگرنه عمل نکردهما ندیدیم کسی با لاغری پف پلکش بره یا اونجوری بوک ...

فک نکنم عمل کرده باشه

چرا خب وقتی خیلی وزن کم میکنی فک و اینا ام میشه

خودم قبلا شد یه بار

احسنت
فک نکنم عمل کرده باشهچرا خب وقتی خیلی وزن کم میکنی فک و اینا ام میشهخودم قبلا شد یه بار

گفتم ک میشه

ولی نه انقدر بشدت

پف پلک کامل رفته .. بوکال فت درآورده در حد عمل 

بخاطر اون میگم

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...