2777
2789

مادرم از اولش با ازدواجم با این پسره مخالف بود

الان همش داره منو پر میکنه و منو میندازه یه جون نامزدم

اصن دست خودم نیست ک جلوی خودمو بگیرم 

نامزدم واقعا پسر خوبیه ولی دارم از خودم سردش میکنم

ایی چند روزه هی میپرسه چته😕

به مامانم میگم خب نامزدیو بهم بزن میگه نههه چی چیو بهم بزنیم😐

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

از من به تو نصیحت اگر زندگیت رو دوس داری، همین الان با مادرت اتمام حجت کن

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم راهش اینه که پای حرفای مادرت نشینی. اینکه صرفا مادرته باعث نمیشه صد درصد به نفع تو عمل کنه و خیرت رو بخواد دور و بر ما کم نیستند دخترا یا پسرایی که به خاطر حرف ‌و دخالت مادراشون جدا شدن و الان پشیمونن.  مادرزن پسرعموی من همین کار رو کرد هی دخترش رو تحریک کرد، هی گفت فلان چیز رو از شوهرت بکن این چرا به نام نیست اون چرا به نام تو نیست؟ مردهای خیلی بهتری هم برای تو هست و... که آخر با وجود بچه درخواست طلاق داد و جدا شد و الان پشیمونه

چند سالته خودت مدیریت کن و خوب بد رو تشخیص بده خواهر شوهرم اینقدر نشست زیر پای دخترش و از دومادش بد گفت باعث شد بعد پنج سال زندگی مشترک جدا بشه و دختره الان خیلی پشیمون شده و میگه هیچکس مثل همسر سابقم مرد واقعی نیست

هر چی باهاش حرف میزنم فایده نداره🤦🏻‍♂️

پس بهم بزن که بترسه 

کشیدیم که میگم 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی