2777
2789

شب ساعت ۸ اینا گذاشتم یخچال صب ساعت ۷ یادم افتاد 

ماهی رو از قبل تمیز کرده بودم  فقط میخواستم.   تقسیمش کنم

بعد. حالا

دست زدم سرد بود یخ  نبود ولی سرد بود 

بو  داشت ولی ن خیلیییی  بد. چون سرشو نکنده بودم  فک کنم  یکمم خونابه. گوشتش همون رنگی بود       دست زدم  گوشتش  له. نبود  

ولی محکم  فشار دادم   گوشتش یکم وار رفت  کلی ماهیه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

عزیزم نزدیک دوازده ساعت بیرون بوده من بودم ریسک نمیکردم

همون خودمم دو دلم ولی بو نمیدن. زیاد    پوستشم. لزج نبود

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
نمیدونم تازه صیدشم کردیم

تویخچال خراب نمیشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

فکر میکنی ماهی رو از روز صید همون موقع میگذارن تو تابه ما؟ تا بیاد فروش بره چند روز تو یخچال و فریزره.

این چیزایی که میگی کاملا طبیعیه. یخ ماهی باز شده، یه کم شل کرده. خونابه هم خب چون تو رگاش هنوز کمی خون هست. پس میده وقتی بافتش شل بشه. چیزی نشده بخور. مادرشوهر من جنوبیه. شب میگذاره یخچال تا صبح بپزه

جواب هوش مصنوعی

۱. دمای یخچال

اگر یخچال در تمام این مدت روی دمای مناسب (معمولاً زیر ۴ درجه سانتی‌گراد) بوده، احتمال خرابی کمتر است.

۲. بوی ماهی

اگر بوی ماهی خیلی تند، ترش یا زننده شده، نشانه‌ی خوبی نیست و بهتر است دور ریخته شود. ماهی تازه معمولاً بوی خیلی ملایمی دارد (نه بوی تند یا گندیده).

۳. بافت و رنگ

اگر ماهی لجنی، لیز یا چسبناک شده باشد، نشان‌دهنده فساد است.

رنگ ماهی اگر تیره یا کدر شده، علامت خوبی نیست.

۴. مدت زمان نگهداری

اگر ماهی از قبل تازه بوده و بلافاصله پس از خرید در یخچال گذاشته شده، احتمال زیادی هست که فقط یک شب در یخچال مشکلی ایجاد نکرده باشد.

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی