2777
2789
عنوان

قرص اعصاب میخورم

189 بازدید | 20 پست

۱۹ سالمه قرص اعصاب میخورم وقتی میخورم حال روحیم خوبه ولی همش کابوس میبینم پاهام تو خواب میپره تصمیم گرفتم دیگ نخورم از وقتی نمیخورم باز گریه هام برا اون لعنتی شروع شد باز دلتنگیام شروع شد ولی وقتی میخورم دیگ به اون فکر نمیکنم نمیدونم چه کنم بخورم اونجوری نخورمم اینجوری نظرتون چیه؟ 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اون زحمتی که پدرو مادراتون  براتون کشیدن 

نشستید به پسر مردم گریه میکنید . حتی اینا بعد اینکه ازدواج هم کردن  زن دوم سوم میگیرن و خیانت میکنن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه براش مهم بودی انقد راحت ولت نمی‌کرد بره، برا خودت ارزش قائل باش بفکر خودت باش خودتو سرگرم کن کمت ...

من با این سن کم جدا ازینکه قرص اعصاب میخورم قلبم تیر میکشه قفسه سینم درد میکنه دست چپم و شونه چپم درد میکنه...🙂

۶ ماهه😭هیچجوره از دلم نمیره صب تا شب بخاطرش گریه میکنم اصلا حالم خوب نیس

به این فکر کن طرف اصلا ارزش این همه غصه خوردن رو نداره..ازقدیم‌گفتن برای کسی بمیر که برات تب کنه‌.آیا اونم داره از شدت ناراحتی قرص اعصاب میخوره؟ احتمالا داره راحت زندگیشو‌میکنه...پس توهم بندازش توی سطل زباله ذهنت وبرو دنبال زندگی وبرنامه وهدفت

پارسا پسرمامان😍
اگه براش مهم بودی انقد راحت ولت نمی‌کرد بره، برا خودت ارزش قائل باش بفکر خودت باش خودتو سرگرم کن کمت ...

خیلی سعی کردم خیییلی حتی وقتایی بغض میکردم و نزدیک بود گریه بشم بخاطرش سریع ذهنمو آزاد میکردم میرفتم سرگرم میکردم خودمو باشگاه رفتم با دوستام بیشتر وقت گذروندم و یه مدت حس کردم جوابه و فراموشش کردم گفتم حالا ک بهش فکر نمیکنم و از دلم رفته دیگ قرص اعصاب نخورم تا قطعش کردم باز حالم شد مثل روز اول