2777
2789
عنوان

بیاین از عشق اولتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 60 پست
پسر ایرانی رو بیشتر می‌پسندم حداقل تا حدودی شناخت داری ازشآداب و فرهنگ و..بعدم من شغل پزشکی رو برای ...

اه 

این شکست عشقی داشته میگه اگر طلاق بگیره حاضرم باهاش ازدواج کنم 

به نظرت مورد اعتماده؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه پسر خوبیه مومن خوش قدو بالا شاید برا تخصص بره المان چیکار باید کرد

من ب شخصه ملاکم تخصص داشتن و پزشک بودن نییت تو ازدواج اگه کسی ب دلم بشینه دیگه نشسته هر چی باشه🙃

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

حانوادهامون نزاشتن

بار اول توی راه پله دیدمش

ب‌قدری خوشگل بود ک در جا خشکم زد فقط واستادم نگاهش کردم اونم ی لحظه نگام کرد ولی من میخکوب شده بودم درجا ب مادرم گفتم نزار بره بیارش خونه

هعی اخرش نشد

من ب شخصه ملاکم تخصص داشتن و پزشک بودن نییت تو ازدواج اگه کسی ب دلم بشینه دیگه نشسته هر چی باشه🙃

اون خیلی منو دوست داره 

ولی من میدونم خانواده مخالفت شدید میکنن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عزیزمممنه منژور از عشق اول اولیه ک نیست اولیا معمولا هورمونین اونی ک سال ها تو یادته اون عشف اوله

اره بدجور عاشقش بودم 

هنوزم پیگیره 

با پیج دوستاش بهم ریکوئست میده 

منم قبول نمیکنم 😂

دوباره میاد برمیداره دوباره میده 

فکر میکنه شاید ندیدم 😂 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اه این شکست عشقی داشته میگه اگر طلاق بگیره حاضرم باهاش ازدواج کنم به نظرت مورد اعتماده؟؟؟

واقعا اذیت نمیشی ک فکرش پیش یکی دیگه باشه چه راحتم گفته 

خودت چی فکر می‌کنی ؟!

نمیدونم اخه اون خانم تو کشور خودشه 

ولی این اینجاست دردسری نداره

اره بدجور عاشقش بودم هنوزم پیگیره با پیج دوستاش بهم ریکوئست میده منم قبول نمیکنم 😂دوباره میاد برمید ...

عزیزممم مجرده ؟

الان از اون خبر نداری اونم ازدواج کرده ؟

نه مجرده هنوز با پیج فیک دنبالش می‌کنم 

خیلی ناراحته همش استوری شکست عشقی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

واقعا اذیت نمیشی ک فکرش پیش یکی دیگه باشه چه راحتم گفته

اخه حرف ازدواج شکست عشقیش بود خودم ازش پرسیدم اونم اینو گفت