2777
2789

داداشم کوچیکه خیییلی گریه میکنه و جیغ میزنه روانیم کرده روانییی شدم همش بهش میگم کاشکی بمیری 

خودمم میگم کاشکی بمیرم

دلم برای مامانم میسوزه اذیت میشه ولی منم دست خودم نیست

همش جیغ میزنمو وسایل پرت میکنم 

خیلی وقته از خونه بیرون نرفتم حوصلشو ندارم

قبلا ۵ تا قرص میخوردم الان نمیخورم 

۱۷ سالمه ولی زوده بنظرم برای اعصاب ضعیف بودن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریضه داداشت؟

چندسالشه؟

بیا چندتا تایپیک اخرمو بخون تا بفهمی من از دست خواهر مریضم چی میکشم اونوقت خداروشکر میکنی 😔😭🖤

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه دونه قرص از اونا بده داداشت بخوابه توله

وای نه این چ رفتاریه اخه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مریضه داداشت؟چندسالشه؟بیا چندتا تایپیک اخرمو بخون تا بفهمی من از دست خواهر مریضم چی میکشم اونوقت خدا ...

۹

نه مریض نیست شیطون و لجباز و احمقه 

الهی بمیرم 

انشالله بهبود پیدا کنن

۹نه مریض نیست شیطون و لجباز و احمقه الهی بمیرم انشالله بهبود پیدا کنن

خدانکنه عزیزم نفرین خیلی بده 

نه من دوس دارم خودم بمیرم نه کس دیگه ای تو شرایط روحی خوبی نیستم

درکت میکنم منم مث توام 

اما این حرفت کفره