2777
2789

فرمود هر کسی هر جایی بگه حسین حرمشِ .. فلذا الان تو حرمش نشستی میگی حسین …
محرم کربلا باشه زیر قبه باشه بگه حسین … بعضی ها یه جوری گریه میکنن انگارآخرین فرصتیه که تو عمرشون بهشون دادن گفتن بگو حسین آخه فرمود نماز میخونی فکر کن آخرین نماز عمرته .. گریه هم که میکنی فکر کن آخرین مهلتیِ که میگی حسین …

امروز قافله رسیدکربلا .. این بچه تو بغلِ ربابه .. همچین که رسیدن عرضه داشت آقا جان اینجا آب پیدا میشه یا نه .. این بچه اگه تشنه ش بشه بی تابی میکنه .. گفت آری اصلا یه جایی رو انتخاب کردن بین دو نهر آب …
عباسم برو آب بیار …”

میدونی روز محشر چه جوری میشه یهو میبینی تو اون وانفسا تو اون صحرا صدایی میاد غَضُّوا أَبْصَارَكُمْ .. چشماتونُ ببندید .. چه خبره ناموس خدا میخواد وارد محشر بشه .. همه سرهارو پایین می اندازن بی بی دو عالم میخواد بیاد رد بشه امام حسن بعضی روایات میگه افسار این مرکبُ گرفته که حضرت زهرا سلام الله علیها روش نشسته .. میاد یه گوشه از عرش یهو از یه گوشه ای یه آقای بی سری وارد محشر میشه بی بی سوال میکنن حسن جان این آقایِ بی سری که وارد محشر شده کیه؟ امام حسن جواب میده مادر جان (میخواد برای همۀ اهل محشر روضه بخونه ..) امام حسن جواب میده : هذا حُسَینٌ مُرَمَّلٌ بِالدِّماءِ …”

من فدای دختری که در خرابه بود و گفت
با همان لکنت به سختی چند تا بابا حسین

خورده‌ام از این و آن مشت و لگد حالا بگو
من شده‌ام پیر تر یا مادرت زهرا حسین

*یه وقته یه مرد زمین می افته .. یه وقت هم یه زن زمین می افته ..*

دست عدو بزرگتر از صورت تو بود ….

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

التماس دعا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این غم زیاده 

که اشک می ریزم واسه تو بی اراده ...

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🚩🚩🚩🏴🏴🏴🏴

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

میشه بگی هرشب بهخ اسم کدوم  بزرگوار هست؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

میشه بگی هرشب بهخ اسم کدوم بزرگوار هست؟

• شب اول: مسلم بن عقیل
  • شب دوم: ورود به کربلا
  • شب سوم: حضرت رقیه (س)
  • شب چهارم: حضرت حرّ (ع)
  • شب پنجم: اصحاب و عبدالله بن الحسن
  • شب ششم: حضرت قاسم بن الحسن (ع)
  • شب هفتم: حضرت علی اصغر (ع)
  • شب هشتم: حضرت علی اکبر (ع)
  • شب نهم: شب تاسوعا (شب عباس بن علی (ع))
  • شب دهم: شب عاشورا (شب حسین بن علی (ع))
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شب اول: مسلم بن عقیلشب دوم: ورود به کربلاشب سوم: حضرت رقیه (س)شب چهارم: حضرت حرّ (ع)شب پنجم: اصحاب و ...

ممنونم التماس دعا 

برای مولامون دعا کنید 

ببخشید تو این تاپیک پست میزارم💔

خانوما لباس یا مانتو ای دارید که استفاده نکنید به من بدید سالهاست نتونستم یه مانتو بخرم چند ماهه میخوام یه مانتو تابستونی نخی از پول یارانه بخرم از پوشاک ایرانیان خیلی قیمتش مناسب بوده اما پولشو زدم به زخمای دیگه🫤 خیلی دیگه مانتوم کهنه و رنگ و رو رفته شده

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

السلام علیک یا ابا عبدالله 

خدا میدونم ک میبینی منم دل سپردم ب حکمتت ولی خیلی نگران و خسته م خودت درستش کن من دیگه کاری ازدستم برنمیاد همه جوانیم جنگیدم حسرت کشیدم ولی هنوزم نرسیدم شکر ب هرچی دادی و ندادی ولی ب حرمت امام حسین تنهام نذار