فکر میکردم خیلی آدم سر به زیریه با اینکه به خودش خیلی میرسه و امروزیه تا حالا ندیدم درباره دختری حرف بزنه یا دوست باشه نماز میخونه وقتی نتا قطع بود ازم قند شکن خواست منم تو روبیکا براش فرستادم امروز رفتم صفحه روبینو شو چک کردم دیدم فقط یه دنبال شونده داره اونم پیج کفش زنونس😐 کفش صندل بیشتر طوری که پا های طرف کاملا معلومه قشنگم بود ...واقعا اون چیزیه که من فکر میکنم یا اشتباه میکنم؟ حالم ازش بهم خورد چرا باید پیج کفش زنونه فالو کنه تموم تصوراتم نسبت بهش خراب شد اگه بهم میگفتن پاک ترینپسری که میشناسی کیه میگفتم داداشم ..امروز هی داشتم چپ چپ نگاش میکردم حرف که میزد بد جوابشو میدادم آخرش پرید بهم گفت چته دیوونه شدی جوابشو ندادم رفتم تو اتاقم😶
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خواهر فضول و بی تربیتی هستی! گرایش پنهانی وخصوصیه برادرت به تو چه مربوط!؟
چه ربطی داره ..از نظر من این گرایش چندشه حالا برا هر کی میخواد باشه..چطور اون میتونه تو زندگی شخصیم دخالت کنه و برام تعیین تکلیف کنه ...بگه اگه با پسری حرف بزنی سرتو میبرم...جانماز آب بکشه من نمیتونم؟
بعید میدونم قصدش چیزی باشه که فکرشو میکنی. آخه بخواد با عکس خودشو ببخشید ارضا کنه میره گوگل سرچ میکنه کلی عکس بالا میاد یا فالو نیازی نیست. شوهرم میگفت هر مردی اگ دیدی گفت من اصلااا تا حالا هیچ چیز فلانی نگا نکردم بدون که داره دروغ میگه
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
خیلی بده از یکی تو ذهنت یه بت بسازی بعد ببینی اون چیزی نیست که فکرشومیکنی
ناخوداگاه ازش بدت میاد
سعی کن از آدما بت نسازی
چون خود آدم اذیت میشه
هر آدمی یه سلیقه های عجیب غریبی داره
اینم از برادر تو
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
بشدت بیزارم از ادمایی که وارد حریم خصوصی دیگران میشن.تو نمیدونی جریانچیه. و واقعا بتو هم ربطی ندار ...
ببین خدایی آرمانی نخوایم حرف بزنیم چند درصد از آدما هستن که اصلا در مورد آشناهای نزدیکشون خانوادشون کنجکاو نیستن...آدم حتی فالوور های غریبه ها رو هم چک میکنه چه برسه به خانواده
غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای میره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آلعلی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌