2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

اگه پیداش کنی که عمل کنه عالیترین هست 

چون زن داداشم اوایل دهه هشتاد عمل کرده بود و سالها چشمش برنگشت 

یه خانمی هم میشناختم کاربر اینجا بود و پزشک بود پیش همین دکتر عمل کرده بود چند سال پیشا

اگه پیداش کنی که عمل کنه عالیترین هست چون زن داداشم اوایل دهه هشتاد عمل کرده بود و سالها چشمش برنگشت ...

مگه بعد از سالها ضعیفی چشم برمیگرده ؟

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️

مگه بعد از سالها ضعیفی چشم برمیگرده ؟

اره دخترعموم اواسط دهه نود انجام داد و دیدم دوباره عینک میزنه و گفتم چی شد گفت که عمل الکیه 

دوم اینکه یه دوست دیگه داشتم دهه هشتاد عمل کرده بود و بعد زایمان کرده بود و میگفت چشمم برگشته و گفت دکتر زنان بهم گفت که پزشکای جراح چشم قبل عمل نمیگن که بعد بارداری چشم برمیگرده و باید این عمل رو بذارین بعد بارداریتون 

کلا میگن عمل بیخودی هست 

خود چشم پزشکا انجام نمیدن نه برای خودشون و نه برای نزدیکانشون 

اپتومتریستا هم چون جراح ها همکارشون هست مستقیم و علنی نمیگن ولی میگن خوب نیست عمل 

منکه هیچوقت راضی نشدم عمل کنم 

گفتم باید صد سال بگذره جواب پس بده بعد انجام بدم من موش ازمایشگاهی پزشکا که نیستم عمل جدید بکنم 

اره دخترعموم اواسط دهه نود انجام داد و دیدم دوباره عینک میزنه و گفتم چی شد گفت که عمل الکیه دوم اینک ...

عمل جدید نیست خیلی ساله که انجام میشه . البته منم خیلی دودل هستم میترسم بعد ازعمل مشکلات دیگه هم پیدا کنم . ولی از عینک هم خوشم نمیاد ، شماره چشمات چنده ؟

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️