2777
2789
به نظرت تو سالنا چطوری اونحارو اپلاسیون میکنن؟😂شنیدم بی حسی میزنن

نمیدونم 

تا حالا برا بدن نرفتم

من شنیده بودم پودر بچه دردش رو کمتر میکنه و زدم 

اصلا فرقی نداشت😂😭

فقط مو های کمرنگ واضح تر شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً ؟یعنی میگی امتحان نکنیم؟ختی با بی حسی؟

خیلی خوبه من میزنم تا یکماه راحتم تازه بعد یکماه در میاد ولی درد داره،با بی حسی تجربه نکردم ولی زیر دستش گریههه میکردم میگفتم جان بچت اروم بکن😂😂🥲

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بعدش چی درد نداره؟ورم نمیکنه قرمز نمیشه؟

تا یکروز میری دسشویی موقه ادرار درد داره ولی بعدش خوب میشه،قرمز میشه 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اگه کسی مجرد باشه لیزر ضرر نداره...برای باروری در آینده منظورمه...(برای دخترم میگم خیلی پر موعه)۱۹ ...

من یک و نیم دو سال پیش لیزر و شروع کردم 16 سالمه

به نظر من این افکار اشتباهه 

حالا هرچی صلاح میدونین

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

اپیلاسیون 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭