2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک سی ام و تاحالا 99 درصد خواستگارها رو من رد کردم

واقعا این سوال منم هست چرا به دلم نمیشینن ینی اینجوری نیس به دلم نشینن بگم حساسما

رسما گریه ام درمیاد که دوست ندارم طرفو

نمیدونم چی میشه الله اعلم 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
بله

معیار خاصی مدنظرته؟

نمیشه گفت جلسات دیگه مهم نیست. ادم ممکنه بعد از معاشرت به دل یکی بشینه .

من دیدم طرف اولش ظاهر خواستگار پسندش نبود ولی بعد از اشنایی و دیدن اخلاقاش کاملا به دلش نشست.

البته همیشه اینطور نیست. ممکنه به دل هم نشینه

من نزدیک سی ام و تاحالا 99 درصد خواستگارها رو من رد کردمواقعا این سوال منم هست چرا به دلم نمیشینن ین ...

میشه بگی چه شکلی باشه به دلت میشینه ؟

چون جامعه مجموعه ای از مردهای لاغر، کم‌مو، خیلی چاق ، خیلی ریز جثه، قد کوتاه ، پرمو، صورت پر جوش، رنگ پوست تیره و روشن،مرد بور و موهای نارنجی یا زرد،کچل و کم مو و... هست.

و تو اینو قبول نمیکنی دنبال اون ایده آله ای. که اونم نیست.

میشه بگی چه شکلی باشه به دلت میشینه ؟چون جامعه مجموعه ای از مردهای لاغر، کم‌مو، خیلی چاق ، خیلی ریز ...

والا گلی من فقط قد رو به بلند و چهارشانه هیکل درشت میخوام همین 

همه اشون ظریف بودن .

باز هرچی خدا بخواد چی بگم .

سلام لطفا تا کسی رو کامل دوست ندارین این اشتباه رو نکنین 

من حدود ۴ساله به یک خانمی علاقه داشتم و نشد و طی این ۴ سال برای فراموشی این خانم سعی کردم با افراد دیگه این خلع رو مر کنم‌که باعث آسیب به خودم و اون شخص شد

والا گلی من فقط قد رو به بلند و چهارشانه هیکل درشت میخوام همین همه اشون ظریف بودن .باز هرچی خدا بخوا ...

خب اینم خواسته نامعقولیه دیگه 

چند درصد از مردها همزمان قد بلند و چهارشونه و هیکلی هستن ؟

یه سریا هم هستن ولی کلا کچلن، ولی خیییییلی دیگه چاقن. تو دنبال ایده آلی همه ما دخترا دنبال اینیم منم از اینجور آدمی خوشم میاد 

خب اینم خواسته نامعقولیه دیگه چند درصد از مردها همزمان قد بلند و چهارشونه و هیکلی هستن ؟یه سریا هم ه ...

نه اخه لاغر بودن همشون

حتی بگم چاق هم نبودن 

نمیتونم .چاق بودن باز بهتر بود برا سلیقه من .