موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 عنوان بی بی چکیا بیاین کمک 387 بازدید | 52 پست بچه ها زودترین موعدی که بی بی گذاشتین و مثبت رو نشون داد چند روز بعد از تاریخ پریود قبلیتون بود 1396/12/04 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 من پریودم بهم ریخته بودهدو ماهم دوفاستون خوردم مراب شد اما این ماه فقط کلومیفن خوردم . بنظرتون کی بی بی بذارمزیر دلم خیلی درد داره
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 روز 26 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
سوگندجان عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 4260 من روزه ۲۶ پرییعنی چهار روز مونده به پری بعدی به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 پریودتون مرتب بود؟ بله 28 روزه بود 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 من روزه ۲۶ پری یعنی چهار روز مونده به پری بعدی پریودتوت مرتب بود یا نه عقب اینا مینداختین قبلا؟
سوگندجان عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 4260 اخه من پلی کیستیکم بودم منم پلی کیستیک بودم با لتروزول باردار شدم به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
آنیل97 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3285 منم دومین ماهه کلومیفن خوردم، اما نمیدونم چرا امیدی ندارم... تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 بله 28 روزه بود پس مال من به این سرعت شاید نشون نده .اخه بلیط هواپیما برای عید گرفتم . میترسم حامله باشم
آنیل97 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3285 منم پلی کیستیک بودم با لتروزول باردار شدم ماه چندم؟ تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
سوگندجان عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 4260 پریودتوت مرتب بود یا نه عقب اینا مینداختین قبلا؟ قبلا آره نامنظم بودم ولی از دو سه ماه قبل چون متفورمین میخوردم و یکم لاغرکردم منظم شد پریودم به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 منم پلی کیستیک بودم با لتروزول باردار شدم جدی؟چند دوره خوردین و بعد نتیجه داد؟
موبی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 466 منم دومین ماهه کلومیفن خوردم، اما نمیدونم چرا امیدی ندارم... منم دقیقا دومین ماهه و خیلی امید ندارم فقط بخاطر عید مسافرم میترسم