2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سر همون تاریخم اگر نشدم نرم از خون بدم؟

بی بی چک بزار موعد پریود ت، نشون میده، انشالله که بارداری...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

باردار باشی معلومه.اشتهات زیاد میشه.نوک سینه درد میکنه .زیر دلت حس پریودی داری تکرر ادرار تشنگی .درد و کوفتگی پا.من این علائم رو سه روز بعد بارور شدن تخمکم داشتم و دقیقا 10 روز بعد بی بی چک نشون داد.یادمه انقد گشنه شدم رفتم غذا خریدم واسه ناهار تو ماشین زدم بغل کل ناهارو خوردم با ولع خنده دار

باردار باشی معلومه.اشتهات زیاد میشه.نوک سینه درد میکنه .زیر دلت حس پریودی داری تکرر ادرار تشنگی .درد ...

جدی؟حالا من حس زیر دل درد شدید دارم . و همش حالت ببخشیدا ترش کردگی دارم

اره درد شدید داشتم

من دیشب فقط حس میکردم رگ توپام داره کش میاد و درد شدیدی داشت . به سختی از دل درد و پادرد خابیدم 

امشبم ک قرص سرماخوردگی خوردم مطمینم اگر علایمی بوده بخاطر مسکن بروز نمیده