2777
2789

من تاشیش هفت سال قبل به خدا نماز ائمه اعتقاد داشتم نمازم قضا داشت ولی سعی میکردم بخونم عزاداری واسه ائمش شب قدر... همرو انجام میدادم تا تقریبا شیش سال پیش یه حاجتی داشتم هر چی از خدا خواستم نداد منم دیگه نه نماز خوندم نه چیزی یعنی شدم یه آدم بد خیلی بد خلاصه شدم بد بد الان خودم از حال زندگیم بدم میاد قبلا معصوم بودم الان نه میخوام استغفار کنم بعدش هم چله بگیرم خدا منو قبول میکنه چلمو قبول میکنه لطفا کسایی که تخصصشون بگن 

اره ما بخشنده تر از خدا نداریم 

دیدی ادمای بخشنده رو؟

ببین خدا انقد بخشنده هست که این ویژگی رو در اونها گزاشته 

یعنی رو دستش نیست 

خدا خیلی مهربونه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بله چرا قبول نکنه اتفاقا خیلی عزیز تر هم هستی 

نمازتو شروع کن و قول بده سر عهدت میمونی و منتظر استجابت دعاهات بمون 

لطفا برا ازدواج و خوشبخت شدنم ب امید خدا تو همین هفته هم دعا کن ۳۵سالمه و اسمم زینب  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله چرا قبول نکنه اتفاقا خیلی عزیز تر هم هستی نمازتو شروع کن و قول بده سر عهدت میمونی و منتظر استجاب ...

انشاالله همیشه سلامت باشی وخوشبخت به خواسته هات برسی