هیچ کاری نمیکنه تو آشپزخونه باهم دیگه غذارو درست میکنیم بعد موقع سفره چیدن وپزیرایی های دیگم هیچ کاری نمیکنه توآشپزخونه می ایسته انتظار داره تنهایی همه سفره رو بچینم یه لیوان نمیاره اگه کاری داشته باشم جلو در آشپزخونه می ایسته با خورشت دستش مثلا تامن برم هزار بار میگم خب توم یه لیوان بیار حداقل این همرو چطوری من تنهایی بچینم همیشه هم مهمون میاد یه دعوا به پا میکنه میرم آشپزخونه شروع میکنه حرفای زشت و رکیک گفتن سر چیزای بیربط کلا وقتی مهمون داریم نزدیکش نمیشم که حرفی نزنه آبرومون جلو همه میبره
من تو اسنپ پی طلا خریده بودم قسطی کامل تسویه کردم و الان میخواممجدد بخرم لیست طلاهارو نمیاره انگار نمیفروشند فعلا و اینکه اعتبار ۲ ملیونی مجدد بهم داده مگه نباید مبلغ بالاتری میدهد؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.