2777
2789

برام همون پارسال  بسیار عجیب بود  و دورانتظار بود

یک صبر عظیم و بزرگ 

یک خویشتن داری عظیم

پارسال خودش و شوهرش تابوت پسرشون رو به دوش کشیده بودند با لباس های سفید،پسرشون در  تعطیلاتی  که  از آمریکا به ایران اومده بودند از دست دادند

امسال دیدگاه ش رو درباره. مرگ شنیدم که اون مرگ رو یک سفر برای پسرش می دونست که در زمان معین ش باید میرفت 

هر چند براش سخت بود گفتنش ولی با یک بزرگواری و وسعت بزرگ که از دیدگاه و جهان بینی ش از مرگ می اومد درباره ی پسرش حرف میزد

این توان حرف زدن در مورد مسائل یه نعمت بزرگه

من ایشون رو نمیشناسم ولی تحسین کردم که تونستن غم رو از خودشون عبور بدن نه اینکه توش گیر کنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی هست اصلا

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خواهر غزل شاکری بازیگر

خیلی سخته خدا صبرش بده

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

منم دیدم و به نظرم واقعا توان بزرگ و نگرش وسیعی میخواد کسایی رو دیدم بعد ده ها سال همچنان عزادار فرز ...

با همون نگرش که از قبل توشون حتما ریشه دار بود 

توانستند این رنج رو جور دیگری تفسیر کنند