2777
2789
عنوان

علائم بارداری

307 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من قبل رابطه قرص خوردم بعد منی داخل ریخت اما قرص رو بالا اوردم.روز تخمک گذاریم بود. بعد از اون درد پاو زیر دل داشتم که خیلی درده کمی بود دوروز طول بود بعد از اون ترشحات شیری رنگ داشتم که اونم دقیقا دوروز طول طشید. دقیقا شش روز بعده رابطه بی بی چک زدم که منفی شد میدونم که خیلی زود این کارو کردم.بعد از اون سینه هام شروع کردن به درد گرفتن دست که میزنم درد میگیره.میخواستم ببینم اینا میتونه علائم بارداری باشه یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی به نظر من اگرم باردارباشی انقدر زود علایم نداری علایم اکثرا واسه یک هفته بعد از موعد پری هست باز نمی دونم بدن هرانسان فرق می کنه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بعصی وقتهاتوزمان تخمک گذاری قرص اورژانسی بخوری اثرنمیکنه من زنداداشم اینطورباردارشد

چون دیگه تخمک گذاری رخ داده قرص شایدمانع باروری بشه شایدم نشه

بایدازمایش بتابدی یابذاری1هفته اگه عقب انداختی بی بی بذاری

وای ساوین خیلی باحالی این چندمین تاپیکته هنوز موعدت نشده خیالت راحت بشه

لک بینی دارم من هیچوقت قبل پریود نداشتم لک بینی اونم 4 روز پریود مونده .از دیشب تا امروز غروب داشتم