2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور چیزها مثال نقضش هم خیلی زیاده یه سرب امور هم امور اتفاقات عادی روزمره هستند خیلی بده بیایم اینا رو به هم نسبت بدیم مثلا فلانی اینکار کرد بعد اونجور شد به صورت این صورت صحیح نیست 

نه ایشون ی عمر تازوند خواهر من

من آدم میشناسم حق دختر خودش رو خورد ظلم کرد در حقش اون جوان مگر شد خودش الان ۹۵ سالشه حتی همه خواهر برادرای کوچکتر خودش که با اونا هم خوب نبود فوت شدند خودش سوار موتور میشه هنوز 

نه من ترجیح میدم اگه کسی در حقم بدی کرد ازش انتقام بگیرم تا اینکه بسپارمش دست سرنوشت و کارما ، خیلی اتفاقا عابدین نه نتیجه کارهای بد بقیه 

میشناسم کسی رو بیست ساله با مرد متاهلی دوسته زندگی زن و بچه اون مرد رو سیاه کرده شوهر خودشم عاشقشه خوب این زن چجوری کارما پس میده؟؟کی پس میده بعد بیست سال که عشق و حالشو کرد الآنم در خوشبخت ترین حالت ممکنه 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

بنظرمن کارما فایده ای نداره.ضررشو ک زده دیگ برام چ سود ک چن سال بعد طرف یمونه یا کارمابده

همیشه مظلوم ها رو با یه چیزی سرگرم کردند قبلا اسمش زمین گرم بود الان کارما بشین به انتظار اینکه طرف کارما بده

خوب چیکار کنیم بریم هر کی بهمون بدی کرده رو بکشیم عجبا

آدم می‌تونه ضربه های بدی به اون شخص بزنه 

کسی که فکر عشق و حال خودشه نباید آبرو داشته باشه 

من مثلا اگه شوهرم با یه زن بهم خیانت کنه 

یجوری که ردی ازم نمونه صورت اون زن رو از بین میبرم و چند سال بعد هم شوهرمو میکشم😉

قرار نیست بسپاریم دست خدا و کارما 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

خوب چیکار کنیم بریم هر کی بهمون بدی کرده رو بکشیم عجبا

عقلو تو رو خدا نگاه، اسلام میگه همونقدر که ظلم کردن بده ظلم پذیری هم بده واسه حق خودت تا جایی که ظرفیت داره مبارزه کن راه قانونی راه منطقی هر طور ولی بشینی به امید کارما ببخشید حماقت خودته اصلا یه چیزی عمر آدمی که ابدی نیست بالاخره طرف میوفته میمیره مثلا تو اگه زودتر ازش نمرده باشی همین واست اوکی میشه دیگه میگی ببین به من ظلم کرد الان مرده پ نه میخواستی زنده بمونه تا ابد