2777
2789

بگو کامل

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ سال پیش این خانم رو دیدم از طریق دوستشون که ایکاش هیچ وقت نمیدیدم دراویل که من گه گداری این خانم رو میدیدم ایشون خیلی بامن گرم بودن ومن ازروی جوانی و خوب فاز جوانی به ایشون بی محلی میکردم و دقیقا یروز که نمیدونم کی بود دیدم به یک شدت خیلی عجیب خلع این خانم رو تو زندگیم احساس میکنم و بدون ایشون نمیتونم تمرکز و ازاونموقع شروع کردم به جلب توجه از طرف ایشون و پیشنهاد دادن وحدود ۳سال خورده الی ۴ سال هست که به صورت پیاپی به ایشون پیشنهاد میدم و ایشونم به صورت واقعا فجیهی رد میکنن و حتی من بلاک شدم بعد از کلی مشقت و رفتن در دانشگاه ایشون و پیدا کردن ادرس ایمیلشون بهشون حتی از طریق ایمیل پیشنهاد دادم و باز قبول نکردن

بنظرم شما به اون توجهی که از اون خانم میگرفتین علاقه مند شدین نه صرفا اون خانم. اگرم باهاش دوست شین و بدستش بیارین مطمعنم ازش زده میشین.

این یجور خطای روانشناسیه که وقتی کسی بهت یه مدت توجه کنه و بعد دیگه توجه نکنه حس میکنی بهش علاقه پیدا کردی و دوش وسواس پیدا میکنی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بنظرم شما به اون توجهی که از اون خانم میگرفتین علاقه مند شدین نه صرفا اون خانم. اگرم باهاش دوست شین ...

اخه مشکل اینجاس که هنوز بعد از ۴سال هربار که وارد رابطه شدم که کلا ۲بار بود بخاطر اون خانم نتونستم ادامه بدم

اخه مشکل اینجاس که هنوز بعد از ۴سال هربار که وارد رابطه شدم که کلا ۲بار بود بخاطر اون خانم نتونستم ا ...

بهت قول میدم چون محلت نزاشته الان تو کفشی اگه مهربونی میکرد اونوقت این تو بودی که محلش نمیزاشتی

من خودم همچین موردی داشتم من چندین سال پیگیرش بودم ولی اون توجه نمیکرد تا اینکه خسته شدم و انفالوش کردم یهو زارت اومد دایرکتم که چرا اینجوری کردی و من دوست دارم و فلان

ای بابا

سعی کن هر طور شده فراموشش کنی، بهت قول میدم همین دنبالش دوییدناست که برات جالبه

بهت قول میدم چون محلت نزاشته الان تو کفشی اگه مهربونی میکرد اونوقت این تو بودی که محلش نمیزاشتیمن خو ...

به نظر شما که خودت خانمی ممکنه اینکارو بخاطر کار گذشته من انجام بده که دلش خنک شه یا کلا سر شده نسبت بم

به نظر شما که خودت خانمی ممکنه اینکارو بخاطر کار گذشته من انجام بده که دلش خنک شه یا کلا سر شده نسبت ...

بنظرم خیلی دنبال کسی بدویی اونم ۴ سااال ازت زده میشه، حتی مورد خوبی هم باشی علاقمند نخواهد شد که بدترم میشه

بعدم احتمالات دیگه رو هم در نظر بگیرید، مثلا شاید تو رابطه ست یا اصلا به دوستی اعتقادی نداره

بعدم احتمالات دیگه رو هم در نظر بگیرید، مثلا شاید تو رابطه ست یا اصلا به دوستی اعتقادی نداره

به یه شخصی دراتباط بود که حالا من نمیگم خیلی خوبم ولی اون واقعا داغون بود برام سوال بود اخه چرا