2777
2789
عنوان

چرا پسره اینجوری بود بامن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو ذره ای واسش اهمیت نداشتی و انقدر تو رابطه وا داده بودی و خودت رو بی ارزش نشون دادی که اون تو رو واسه نیاز جنسیش نگهداشته بود و تو پولش رو دیده بودی و به خاطر این موضوع به این عدم ابراز محبتش هیچ توجهی نکردی همونجور  که الان گفتی پولدار بود

چون تو ذره ای واسش اهمیت نداشتی و انقدر تو رابطه وا داده بودی و خودت رو بی ارزش نشون دادی که اون تو ...

وا نداده بودم گفتم پیچوندمش رابطه باهاش نداشتم نمیدونم چطور چشات ندید اگه رابطه ام داشتم یه طرفه ک نبود منظورم این بود علت خرج نکردناش بی پولی نبود 

وا نداده بودم گفتم پیچوندمش رابطه باهاش نداشتم نمیدونم چطور چشات ندید اگه رابطه ام داشتم یه طرفه ک ن ...

خودت میگی رابطه نداشتم بعد میگی اگه رابطه هم داشتم یه طرفه نبود.... من بهتره برم، لااقل با خودت صادق باش

خودت میگی رابطه نداشتم بعد میگی اگه رابطه هم داشتم یه طرفه نبود.... من بهتره برم، لااقل با خودت صادق ...

اصلا سوال من درباره شخصیتش بود ک چرا این ادمو جذب زندگیم کردم ن رابطه منم اونو نمیخاستم فقط شخصیتش جذبم کرد 

اصلا سوال من درباره شخصیتش بود ک چرا این ادمو جذب زندگیم کردم ن رابطه منم اونو نمیخاستم فقط شخصیتش ج ...

تو آدم مهر طلبی هستی و این چیز بدی نیست ولی اون آدم خودشیفته ای هست که معمولا این خود شیفته بودن آدم ها باعث مرموز شدنشون میشه و این یکی از دلایل جذب شدن خانم هاست