2777
2789
عنوان

چرا پسره اینجوری بود بامن‌

173 بازدید | 25 پست

توی چهار ماهی ک با هم بودیم بیشتر وقتا صمیمی حرف میزدیم از صب تا شب اما خیلی بی محبت بود مثلا میگفتم حالم‌بده حتی دم مرگم نمی‌ پرسید چی شده میگفتم مشکلی هست اصلا ی کلمه نمی‌گفت مشکلت چیه وضع مالیش عالی بود یه بار یه شاخه گل هم نگرفت نگفت خرید میری پول میخای یا ن روز دختر منتظر موندم ی تبریک پیامکی ام نگفت دلم خون شد ازم هزار تا توقع داشت حتی جنسی راحت بیان میکرد وقیحانه دستور میداد میدونم اشتباه بود رابطمون فقط میگم چی تو من دید ک اینجور رفتارا رو میکرد ؟؟؟؟ نکنه فقط با من اینجوری بود بی ارزشم میکرد؟؟؟ نمی‌دونم مشکلم چی بود از لحاظ قیافه او بهش سر بودم کدوم رفتارم اشتباه بوده؟ می‌دونم منو‌نمیخاست ولی چرا مث بقیه پسرا‌ لاقل ظاهر قضیه رو حفظ نمی‌کرد 

آدم درست رو انتخاب کن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خودشیفته بوده سریع ازش دورشوووووو

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم منم نمیخامش دیگه احساس بی ارزشی دارم

دختر به خودت ظلم نکن نشستی عمرتو هدر میدی پس این همه خانم که ازدواج کردن به خاطر بچه هاشون به زندگی ادامه میدند چی یا قوی باش و به زندگیت ادامه بده یا هر روزت رو با سرکوب کردن خودت ادامه بده 

لابد درسته تویی؟

نخیر من نیستم

گفتم درستش نگفتم من

مرد درس تو این کشور کم نداریم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!