2777
2789

پسرم 17ماهشه ویروس گوارشی گرفته بالا میاره و تهوع داره دکتر ومترال داده هر هشت ساعت ولی زودتر از اون تهوع میگیره میتونم زودتر بدم چند بار در روز بدم مشکل نداره؟؟ببرم امپولشو براش بزنن قطع میشه تهوعش؟؟

شکوفه بزن سبز شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ساعتی ک دکتر گفته دارو رو بده اینجوری دوز بالا میره..آمپولشم بزن خوب میشه

اخه تهوع میگیره فشارش میفته و می‌ترسه بی‌حال میشه تهوع ک برطرف میشه خ ب میشه

شکوفه بزن سبز شو
ببر دکتر چون کوچولو هست و بدون این ویروس دل دردِ خیلییی بدی هم داده 🥲

اره بچم دارو برا دل درد هم دادم الان خوابه دکتر بردم اگ بخوام دوباره ببرم بستری میکنن

شکوفه بزن سبز شو
اره بچم دارو برا دل درد هم دادم الان خوابه دکتر بردم اگ بخوام دوباره ببرم بستری میکنن

پسر ِ من ببخشید اسهالم بود . چی بگم به خدا ویروسِ بدی هست روزِ اولش بگذره بهتر میشه . دمای بدنش رو هم چک کن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

خیلی سخته

منم باردارم این ویروس رو گرفتم

دو روز بود علائمم خوب شده بود

امروز ظهر دوباره حالم بد شد

من سرم زدم داخل سرم ویتامین سی و امپول ضد تهوع زدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پسر ِ من ببخشید اسهالم بود . چی بگم به خدا ویروسِ بدی هست روزِ اولش بگذره بهتر میشه . دمای بدنش رو ه ...

اسهال هست تبم داره دارم دیوونه میشم اولین باره تجربه میکنم

شکوفه بزن سبز شو
خیلی سختهمنم باردارم این ویروس رو گرفتمدو روز بود علائمم خوب شده بودامروز ظهر دوباره حالم بد شدمن سر ...

امتولدین بهتر از داروه نه؟؟

شکوفه بزن سبز شو