2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین ببینین چشمم چیشدههه

103 بازدید | 19 پست

ی هفتس خیلی میسوزه و قرمز میشه 

هم میخاره ع دیروزم خیلی بیشتر شده

چیکا کنم؟

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

شاید عفونت کرده 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونته شاید، خوب میشی دکتر برو یا به داروخونه بگو قطره مناسب بدن بهت

اوم بابام قطره اشک مصنوعی گرفته بهتر میکنه ولی هنوزم هس

بعد اخه بم پولم نمیده ک برم ی قطره بهتر بگیرم یا برم دکتر.

وای من چند وقت پیش خیلی بدتر تو شدم یه قطره با اشک مصنوعی داروخونه بهم داد خوب شدم

چن روز استفاده کردی؟ من از دیشب🥲💔

نزدیک یه هفته زدم تا دیدم دیگه خوب شد

بعد انقد میخاره چیکا میکردی🥲

میترسم کافی نباشه این قطره

اوم بابام قطره اشک مصنوعی گرفته بهتر میکنه ولی هنوزم هسبعد اخه بم پولم نمیده ک برم ی قطره بهتر بگیرم ...

عزیزدلممم، سعی کن اگه عفونت داره یه قطره دیگه ام بگیری چشم حساسه بعد چشاتو با چای ملایم بشور بهشون دست هم نزن تا خوب بشن

دعا کنید به اونی که دوسش دارم برسم ✨️

عزیزدلممم، سعی کن اگه عفونت داره یه قطره دیگه ام بگیری چشم حساسه بعد چشاتو با چای ملایم بشور بهشون د ...

وقتی خانوادت انقد بد باشن ک ی قطره خوب واست نخرن خب همین میشه

مرسی ازت چاییو امتحان میکنم🥲❤️

بعد انقد میخاره چیکا میکردی🥲میترسم کافی نباشه این قطره

من راستش خارش خیلی کم داشت چشمام من عفونت داشت جوری که صبح بیدار شدم دیدم مژه هام بهم چسبیدن تا جداشون کردم چندتا از مژه هامم کنده شد😪😂 ولی خب بری داروخونه هم راهنماییت میکنه آرایش چشم هم فعلا نکن فک کنم یخ قالبی هم خوب باشه روشون بزاری اگه التهاب دارن من حتی حس میکردم چیزی تو چشممه انقد اوضاعشون بد بود

دعا کنید به اونی که دوسش دارم برسم ✨️