سلام وقتتون بخیر. بنده دختر ۱۸ ساله ام و بنا بر رشته ای که در آینده میخوام بخونم در یکی از گروه های تلگرام با آقایی آشنا شدم که در بیو نوشته بودن دانشجوی روانشناسی و سرباز چند روز پیش رفتم پی وی و احوال پرسی کردم چون متوجه شده بودم وضعیت خوبی ندارن بخاطر جنگ... خلاصه ایشون خیلی صمیمانه صحبت میکردند و منو با اسم و عزیزم و الفاظ فداتشم و...میگفتن من شرایط مو توضیح دادم و گفتم که مشاور قبلیم از اعتمادم سواستفاده کردن و در واقع مشاور نبود ایشون گفت درستش میکنیم باهم و...بعد از ظهرش اومدن ازم پرسیدن خواستگار داری یا نه اونقدر هول بودن بهم گفتن که سربازه و الان دارن پیمانی برای نظام کار میکنند در صورتیکه فقط ۲۱ ساله شونه و طبق قوانین ممکن نیست که حین سربازی در نظام استخدام بشن و حداقل سنی ۲۵ باید باشه خلاصه بگذریم دیروز که باهم چت میکردیم من ویس فرستادم و گفتم که فعلأ قرار نیست ارتباط مشاوره رو به خانواده ام بگم و میدارم چند هفته بعد که اوضاع آرامش خونه بیشتره ایشون گفت که یعنی میخوای منو به خانواده ات بگی😢»
گفتم چرا ناراحتید گفت نه فداتشم برات دردسر نشه !! انگار که ایشون میخواستن از من سواستفاده عاطفی کنند دیشب ازم عکس چهره خواستند که خداروشکر من فقط عکس چشم فرستادم و بهشون گفتم چون اطلاعاتی از شما ندارم نمیتونم ایشون گفت باشه برات عکس میفرستم به عکس ثانیه دار فرستاد که نمیشد اسکرین گرفت و عکس بازیکن فوتبال آندری شوچنکو اوکراینی بود من شک کردم و اعتراض کردم اما نگفتم چیزی بهش ویس فرستاد انگار که ویس صداش نرمال نبود و خش خش داشت انگار به ته گلو چسبیده بود خلاصه حس منفی گرفتم من روراست بودم و کمک میخواستم ولی... امروز دلو به دریا زدم و گفتم که این ارتباط چون شروعش با دروغ بوده جایز نیست و گفتم که عکس فیک بوده و..اومد توهین کرد و نفرین کرد و تحقیرم کرد منم در آخر براشون آرزوی صداقت و سلامتی کردم و بعد هم دیدم که حاشا کرد حرفشو و باور نمیکرد که بتونم فاش کنم خلاصه بلاک کردم الان هم فهمیدم ایشون اختلال سایکو دارن و رفتن توی گروه اه و ناله که اره هیشکی وفا ندارن انگار نه انگار که ایشون دروغ گفتن یه درس بزرگی گرفتم که به هرکس که ادعا میکنه فلان کاره نباید بدون سند و مدرک بخش اعتماد کنم و فهمیدم که حیله خیلی ها در مجازی اینه خودشون رو مشاوره و یا روانشناس معرفی کنند و از احساس دیگران سواستفاده کنن