2777
2789

سلام وقتتون بخیر. بنده دختر ۱۸‌ ساله ام و بنا بر رشته ای که در آینده می‌خوام بخونم در یکی از گروه های تلگرام با آقایی آشنا شدم که در بیو نوشته بودن دانشجوی روانشناسی و سرباز چند روز پیش رفتم پی وی و احوال پرسی کردم چون متوجه شده بودم وضعیت خوبی ندارن بخاطر جنگ... خلاصه ایشون خیلی صمیمانه صحبت میکردند و منو با اسم و عزیزم و الفاظ فداتشم و...میگفتن من شرایط مو توضیح دادم و گفتم که مشاور قبلیم از اعتمادم سواستفاده کردن و در واقع مشاور نبود ایشون گفت درستش میکنیم باهم و...بعد از ظهرش اومدن ازم پرسیدن خواستگار داری یا نه اونقدر هول بودن بهم گفتن که سربازه و الان دارن پیمانی برای نظام کار می‌کنند در صورتیکه فقط ۲۱ ساله شونه و طبق قوانین ممکن نیست که حین سربازی در نظام استخدام بشن و حداقل سنی ۲۵ باید باشه خلاصه بگذریم دیروز که باهم چت میکردیم من ویس فرستادم و گفتم که فعلأ قرار نیست ارتباط مشاوره رو به خانواده ام بگم و میدارم چند هفته بعد که اوضاع آرامش خونه بیشتره ایشون گفت که یعنی میخوای منو به خانواده ات بگی😢»

گفتم چرا ناراحتید گفت نه فداتشم برات دردسر نشه !! انگار که ایشون میخواستن از من سواستفاده عاطفی کنند دیشب ازم عکس چهره خواستند که خداروشکر من فقط عکس چشم فرستادم و بهشون گفتم چون اطلاعاتی از شما ندارم نمیتونم ایشون گفت باشه برات عکس می‌فرستم به عکس ثانیه دار فرستاد که نمیشد اسکرین گرفت و عکس بازیکن فوتبال آندری شوچنکو اوکراینی بود من شک کردم و اعتراض کردم اما نگفتم چیزی بهش ویس فرستاد انگار که ویس صداش نرمال نبود و خش خش داشت انگار به ته گلو چسبیده بود خلاصه حس منفی گرفتم من روراست بودم و کمک میخواستم ولی‌‌‌... امروز دلو به دریا زدم و گفتم که این ارتباط چون شروعش با دروغ بوده جایز نیست و گفتم که عکس فیک بوده و..اومد توهین کرد و نفرین کرد و تحقیرم کرد منم در آخر براشون آرزوی صداقت و سلامتی کردم و بعد هم دیدم که حاشا کرد حرفشو و باور نمی‌کرد که بتونم فاش کنم خلاصه بلاک کردم الان هم فهمیدم ایشون اختلال سایکو دارن و رفتن توی گروه اه و ناله که اره هیشکی وفا ندارن انگار نه انگار که ایشون دروغ گفتن یه درس بزرگی گرفتم که به هرکس که ادعا می‌کنه فلان کاره نباید بدون سند و مدرک بخش اعتماد کنم و فهمیدم که حیله خیلی ها در مجازی اینه خودشون رو مشاوره و یا روانشناس معرفی کنند و از احساس دیگران سواستفاده کنن

به امید آگاهی تمامی انسان ها🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی از تخم مرغ دراومده تو بیوش نوشته روانشناس 

بهتره حضوری بری تا بدونی با کی طرفی نه اینایی که تو مجازی ول میچرخن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شما چرا ادامه دادی عزیز.

چی رو دوست عزیز ؟؟

ارتباط ما فقط ۳ روز بیشتر نبود شک کرده بودم اما دیگه وقتی مطمئن شدم و تحقیق کردم راجع به شرایطش و عکسش فهمیدم واقعا دروغگوست

چی رو دوست عزیز ؟؟ارتباط ما فقط ۳ روز بیشتر نبود شک کرده بودم اما دیگه وقتی مطمئن شدم و تحقیق کردم ر ...

اشکال نداره. خوب شد که متوجه شدی. ولی همون اول احساس می‌کنم واضح بود نباید کشش می‌آوردی. کدوم مشاوری عکس چهره می‌خواد آخه. 

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
چرا باید پیام بدی اصلا😐بعدم مشاوره میخای برو مشاوره خانمچرا اقا؟

من برام مهم نیست که جنسیت برای مشاوره گرفتم چیه صرفا علم مهمه اما دیگه توی فضای مجازی باید مدرک و..بخوام در غیر این صورت مشخص میشه طرف واقعا مشاوره با نه

اشکال نداره. خوب شد که متوجه شدی. ولی همون اول احساس می‌کنم واضح بود نباید کشش می‌آوردی. کدوم مشاوری ...

اره دقیقا درسته ایشون طرز صحبتش جوری بود که انگار خیلی چیزی می‌دونه و جوری میخواست خواسته شو بگه که به هدف برسه که خداروشکر زودتر خلاص شدم ازشون

خودت از همون اول نشونه ها رو دیدی و ادامه دادی؟ الله اکبر. اونم آقایی ک از هگون اول لفظ عزیزم میاره

درسته ولی من همیشه محترمانه و غیر صمیمانه صحبت می کنم فکر میکردم مدل حرف زدنشون این جوریه که امروز فهمیدم دنبال این بودن که منو وابسته کنن و به هدف برسن که خداروشکر نذاشتم به هدف شوم برسه