2777
2789

دخملام نميذارن بخوابم خيلي خسته ام

يکي بياد کمکم کنه بچه هامو بخوابونه يا نگهداره 

به نظرتون شربت خواب اور بدم بخوابن

چشام داره ميره

زندگي گذر عمر است،،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي بيشعورن خيلي    

جن سالشونه؟؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هنوز ندادم ولي خيلي دلم ميخواد بدم بخوابن مي ترسم بخوابم بلا ملا سر خودشون بيارن

چند ساله شونه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من از دیروز نخوابیدم دخترمو از دبروز از شیر گرفتم هلاااااکم 

همش گریه همش نق اصلا نخوابیده همش چند ساعت اونم بغلم بوده و راه رفتم 

کمرم درد میکنه حالم بده خودمم اذیتم 😥😥😥😥😥 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
پس حال منو تو کاملا درک ميکني واسه من دوتان کچلم کردن

عزیزم تو خونه چیزی ها خطر ناک رو جمع کن و در را بسته کن بزار با عروسک هاشون بازی کنه خودت بخواب من که دخترم رو کارتون میزارم اگر خواب نشه خودم میخوابم اونم تو کنار م کاتون نگاه کرده میشینه 

خدایا شکرت