2777
2789
عنوان

بنظرتون به دوستم بگم

106 بازدید | 14 پست

بچه ها دوستی دارم که قبلا باهم خیلی صمیمی بودیم ولی چندباری بهم بدی کرد و بعدش باز عذرخواهی کرد،هم دوستمه هم همسایمون

اما خداروشکر داره ازدواج میکنه و میخوان قراره خواستگاری بذارن و براش خوشحالم 

من بصورت آگاهی دادن به هرکسی که میبینم داره ازدواج میکنه و برام عزیزه پیشنهاد میدم مهریه کمتر بزنه اما حق طلاق رو بگیره که اگه خدا نکرده روزی کارش به جای باریک رسید اذیت نشه 

حالا بنظرتون بهش این پیشنهادو بدم یا ممکنه فکر کنه دارم دخالت میکنم و نگم بهتره؟

انشاالا که هیچوقت لازمش نشه اما دلمم نمیاد اذیت بشه تو زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه نگو فقط به خانواده درجه یک خودت خواهرت مثلا همین و بس چون فکر میکنند دخالت یا حسادت هست من کسی آنلاین باشه مثلا اینجا نشناسم بهش میگم ولی کسی بشناسم نزدیکترین دوستم هم باشه نمیگم چون کار دنیا روی شدن و نشدنه فردا شد میگن خودمون کردیم نشد میگن تو گفتی 

وا نگفتم به من ربط داره گفتم بهش پیشنهاد بدم یا ندم؟😅

من اگه ابجیمم این و بگه بهش میگم به تو ربطی نداره چه برسه همسایه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

به هیچ وجه نگو فقط به خانواده درجه یک خودت خواهرت مثلا همین و بس چون فکر میکنند دخالت یا حسادت هست م ...

مرسی از اینکه اومدی تاپیکم و اینقدر با بیانه خوب و درست نظرتو گفتی،کاملا درست میگی 

و تنها کسی هستید که با آرامش نظرتونو بیام کردین 

متشکرم گلم