2777
2789

واقعا خیلی دوس دارم تنهایی زندگی کنم ، از بس زندگی مستقلی و دوس دارم ک خیلی وقتا چشامو میبندم و تصور میکنم تنها تو خونه ی کوچیک نقلی خودم تو آرامش مطلق دارم کارامو میکنم ، سریال مورد علاقمو میبینم غذایی ک دوس دارم و درس میکنم ، خودم و خودم و خودم 

درسته ک تنهایی زیادم خوب نیس ولی بعضی وقتا آدما ب تنها بودن احتیاج دارن ، دنبال یه جایی میگردم ک توش آرامش داشته باشم(:

از ته قلبم می‌خوام همه ب ارزشون برسن منم توش

من همین خواسته شما رو میخوام اما مامانمم همراهم باشه

اون موقع زندگیم بهشته

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هر چه زودتر ب خواستتون برسین❤️

مرسی

شما هم همینطور عزیزم🥰

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
حیف ک من نه خونه دارم نه شغل دوتا بچه کوچیک دارم،میخام جدا بشم حتی هزاری ندادم

الهی🥺

انشالله خدا ب حق همین ماه محرم در های رحمت و ب روی شما باز کنه❤️

امیدوارم مشکلتون مثل برق و باد خیلی سریع حل بشه 

الهی🥺انشالله خدا ب حق همین ماه محرم در های رحمت و ب روی شما باز کنه❤️امیدوارم مشکلتون مثل برق و باد ...

مرسی از دعاهات،ولی بعید موندم کسی مشکلش حل شه یه جورایی باید با مشکلات کنار بیاییم

مرسی از دعاهات،ولی بعید موندم کسی مشکلش حل شه یه جورایی باید با مشکلات کنار بیاییم

باید قبول کرد ک هیچ کاری نشد نداره ایمان داشته باش ک مشکلتون قابل حل شدنه با این حال شاید من نتونم بخوبی درکتون کنم ولی امیدوارم هرچی براتون صلاحه پیش بیاد 

من دوست دارم چشمامو ببندم و باز کنم ببینم کلا یه جای دورممم بدون هیچ کس...حس آزادی مطلق...

گاهیم به این فکر میکنم که سوار یه قطاری شم گه مقصدش به سمت ناکجا آباد و بی نهایتااااس...تنها باشم البته

منم گاهی دلم میخواد برم و برم و برم هیچکی هم پیدام نکنه خیلی خسته م🙃

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚