2777
2789
عنوان

هنوز بیادشون می افتی 🦋

5578 بازدید | 719 پست

🌹بسم الله الرحمن والرحیم🌹

🦋سلام امام زمانم🦋

🧭 روزی چند ساعت به یادامام عصر عجل الله میفتیم⁉️

هفته ای یا ماهی چندبار❓ اگه حاجتی نداشته باشیم، باز هم دل ما به یاد حضرت می افتد⁉️

💡اگر بی دلیل،یاد امام عصر می افتیم، خبر خیلی خوبیه.این یعنی چراغ اول روشن شده و باید هم حواسمون به این سرمایه مون باشه و هم برای روشن کردن چراغ های دیگه حرکت کنیم...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

✨هر روز سعی کنید یک کاری برای امام زمانتان انجام دهید که شب وقتی می‌خواهید بخوابید بگویید؛آقا جان من این کار را برای شما انجام دادم ولو شده یک صلوات بفرستی.

آقا شکورند،با محبتند،دستتان را می گیرند.

ولو یک صلوات،یک صدقه،یک دعا برای فرج... میتوانی دیگران را به یاد امام زمان عجل الله بیندازی.

هرچه از دستت برمی آید و از عهده ات ساخته است.🌱

|حجت‌الاسلام قرهی|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☘انسان به هر امری بسیار توجه کند، آن امر در باطنش قوی می‌شود؛ بنابراین ما هم همیشه در طول روز باید به حضرت توجه داشته باشیم و بدانیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما را می‌بیند و صحبت‌های ما را می‌شنود، در این صورت بتدریج به جایی می‌رسیم که می‌توانیم حضور حضرت را کاملاً حس کنیم، چون توجه ما به امام موجب شده که نور امام در باطنمان قوی شود 

🎙استاد#سپیدنامه

📗نکات شرح کتاب بشارت از حجت

🔹مجموعه‌ی عظیم مؤمنین و مخلصین و دل‌های نورانی باید سعی کنند رابطه‌ی خود را با حضرت مستحکم‌تر کنند...

حرف بزنید با حضرت،سلام کنید، زیارت کنید... یا حتی با همین زبان معمولی خودتان با حضرت حرف بزنید. 

اگر نریم تو خيمہ‌ۍ حضرتِ‌حجـت ،

این بیـرون از سرماۍِ گناه یـخ مۍزنیم❤️‍🩹

کانال فرهنگے‌هنرے نسل ظهور 

🟢 آقامون امام زمان ‹عج› فرمودند :

به شیعیان من بگویید در شدائد و سختی ها مرا اینطور صدا بزنند :

"یااللهٌ یامحمّدٌ یاعلیٌّ یافاطمة یاصاحِب‌َالزَّمان اَدرِکْنی و لاتٌهلِکْنی"𓏧

شش توصیه #امام_زمان ارواحنا فداه برای زندگی برتر 

1⃣ نماز صبح خود را عمداً به تأخیر نیانداز که از رحمت خداوند دور میشوی.( بحارالانوار،ج۵۵،ص۱۶) 

2⃣ برای تعجیل ظهور من بسیار دعا کن که در آن فرج و حل مشکلات تو خواهد بود.(کمال الدین ص۴۸۵) 

3⃣ اعمالی انجام بده که باعث نزدیک شدن به ما شود و از اعمالی که تو را از ما دور می‌کند حذر کن چرا که مرگ یک دفعه می‌رسد.( بحارالانوار ج۵۳ ص۱۷۴) 

4⃣ از خدا بترس و تسلیمِ ما باش و امورت را به ما واگذار ، چون وظیفه‌ی ماست که شما را بی نیاز و سیراب کنیم.(غیبت شیخ طوسی ج۱ص ۲۸۵) 

5⃣ خودت را برای خدمت در اختیار مردم بگذار،در جایی بنشین که قابل دسترس باشی و حوائج مردم را برآور.(کلمة‌الامام‌المهدی ص۵۶۵) 

6⃣ در اموال دیگران تصرف نکن مگر با اجازه صاحب آن.

( بحارالانوار ج۵۳ ص۱۸۳) 

کانال فرهنگے‌هنرے نسل ظهور

اللهم عجل لولیک فرج 

☀️ مولای من!

دلم برای برگشتنت، لحظه‌شماری می‌کند. کوچه‌های دلم را آب و جارو می‌کنم تا تو، در این کوچه‌های پُر از دلتنگی، قدم بگذاری و با عطر شمیم نرگس، مرا جانِ دوباره بخشی.

کدام شیعه منتظرِ امام زمان است⁉️ 

🔸منتظرانِ #امام_زمان علیه السلام شیعیانی هستند که در رعایت اخلاق و آداب و حدود الهی کوتاهی ندارند و گفتار معصومین علیهم السلام چراغ راهشان است. 

🔸#امام_صادق علیه السلام میفرمایند:

ای گروه شیعه! زینت ما باشید نه باعث ملامت و سرزنش ما، با مردم نیکو سخن بگویید، و زبانتان را حفظ کنید و آن را از زیاده روی و زشت گویی بازدارید.(۱) 

📌و اینک این ماییم و این گفتارِ امام ششم.

یک روز در برخوردهایمان با مردم صدای خود را ضبط کنیم و بعد خودمان گوش دهیم ببینیم نحوه صحبتمان با مردم چگونه بوده است⁉️

عمل به این کلام نورانی  جامعه را برای ظهور آماده می کند. غافل نباشیم 

📚۱) امالی صدوق، ص ۳۲۷، ح۱۷‌

🔴 آیا امام زمان علیه السلام صدای ما را می شنوند؟ 

🔹 بر اساس آموزه های دینی یکی از شاهدان رفتار و گفتار ما امامان معصوم هستند. لذا امام زمان علیه السلام تمامی صحبت ها و صداهای ما را می شنوند 

🔹 در زمان حضرت امام هادی(علیه السلام) شخصی نامه‌ای نوشت از يکی از شهرهای دور که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ 

حضرت در جواب ايشان نوشتند: 

«إِنْ كَانَتْ لَكَ حَاجَةٌ فَحَرِّكْ شَفَتَيْك» 

🔺 اگر حاجتی داشته باشی لبت را حرکت بده، 

📚 بحارالانوار ج ۵۳ ص ۳۰۶ 

🌕 مرحوم آيت الله بهجت (ره) میفرمودند: 

🔺 بين دهان تا گوش شما کمتر از يک وجب است. قبل از اينکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسيده است.او نزديک است، درد و دل‌ها را می‌شنود، با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید. 

#امام_زمان

#توسلات_مهدوی

🔴 فضیلت عجیب یاری کردن امام زمان 

🔵 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: 

🌕 من در روز قیامت چهار گروه را شفاعت میکنم اگر چه با گناهان اهل دنیا بیایند: 

1⃣ کسی که فرزندانم را یاری کند. 

2⃣ کسی که در هنگام سختی اموالش را به فرزندانم ببخشد. 

3⃣ کسی که فرزندانم را با زبان و قلب دوست بدارد 

4⃣ کسی که در برآورده کردن حاجات فرزندانم تلاش کند زمانی که آنان رانده و آواره شده اند. 

📚 الوافی ج ۱ ص ۳۶۴ 

🌕 این روایت در سه کتاب از چهار کتاب معتبر شیعه ذکر شده است:

کافی، من لایحضره الفقیه، تهذیب الاحکام 

🔺 آیا پیامبر ما در این عصر فرزندی عظیم الشان تر و گرامی‌تر از مهدی علیه السلام دارد؟! 

#امام_زمان

از بهترین راهها برای نزدیکی به امام زمان علیه السلام ،بر طرف کردن مشکل و گرفتاری مردم است. هر کس گره از کار دیگران باز کند بداند مورد توجه امام زمان علیه السلام قرار‌می گیرد. 

❤️ اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج ❤️

🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨

📌 رسم عاشقی...

❤️ اباناالمهدی!

معنای درست انتظار را بلد نشدیم، اما دل و جانمان برای دیدنت، پَر می‌کشد.

نام زیبایت که برده می‌شود، ضربان قلبمان تندتر می‌زند.

رسم عاشقی را بلد نیستیم، ولی بی‌تو، تحمل‌ زنده‌ماندن را نداريم.

🌟