2777
2789

متاسفانه زیاد هست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درد مشترکه😅

چیکار می‌کنی اونوقت؟

من که واقعا دیگ فقط نگاه میکنم 

حوصله دعوا و جواب دادن ندارم 

فقط امیدوارم مستقل بشم برم 

روز ب روز بیشتر متنفر میشم ازشون

چرا آدم نمیشن؟

از همون اول آدم نبودن

اگه بودن همچین کارایی با بچشون نمیکردن

تنها راه نجات رفتنه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بی دلیل ؟؟

هر دلیلی 

واقعا حق دارن؟

من حرف گوش کن تر از خودم ندیدم 

بچه مثبت خالص 

یه سره تو خونه کارارو کردم 

سرم تو درس و زندگیم بوده 

خرج اننچنان ندارم فقط یه کلاس زبانه دانشگاهم دولتی تهران میرم 

چی میخاد دیگ 

پوششمم دقیقا همونه که میخان

چیکار می‌کنی اونوقت؟من که واقعا دیگ فقط نگاه میکنم حوصله دعوا و جواب دادن ندارم فقط امیدوارم مستقل ب ...

کاری به کارشون ندارم ک همچین بشه 

تو سر چی؟

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

من پسرم. از وقتی ب دنیا اومدم کتک خوردمدیگه روحیه برام نمونده بیمار شدم متاسفانه ۲٠ سالمه

کتک نخوردم زیاد 

ولی همش تهدید می‌کنه

خدا شاهده خواهرم به عفریته به تمام معناس

یه بار نشده دستش بخوره بهش یا تهدیدش کنه 

هر دلیلی واقعا حق دارن؟من حرف گوش کن تر از خودم ندیدم بچه مثبت خالص یه سره تو خونه کارارو کردم سرم ت ...

حق ندارن با این توصیفی که از خودتون کردید 

ولی واقعا این نسل جدید رو مخن خیلی تن پرور بی ادب