پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8667 عنوان سریال ترکی بگید که ارزش نگاه کردن داشته باشه 972 بازدید | 73 پست پخشش تموم شده باشه حتما واقعا حوصله ندارم وایسم تا هفته ای یه قسمت بیاد 🥲..مدل فیلمای شربت زغال اخته و نمیدونم سیب ممنوعه و فاطما گل و اکیا و اینا نباشه ... قشنگ باشه دیگه یه کمم پلیسی جنایی باشه بد نیست .. تهشم خوب تموم شه تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚 1404/04/06 | 16:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27598 اشرف رویا هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 10538 زمستان سختخوشم اومد ازش هیچکستوروکاملنخواهدفهمید..!
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8667 اشرف رویا تموم نشده آخه .. ادامه نداره مگه؟ تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27598 اشرف رویا هم مافیاییه پلیسی جنایی هم عاشقانه موضوعش عجیییب قشنگه قسمت اول روببین بیانظرتوبگو هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27598 تموم نشده آخه .. ادامه نداره مگه؟ ببینش حتما هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8667 اشرف رویا قشنگ بود تموم نشده آخه تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
باله22 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 18484 خیلی ببخشید اسی بچه ها که جم میبینید اون سریال پیره مرده که استاد ادبیات بود چرا یه دفعه تموم شد چیز دیگه جاش میزاره چی شد
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8667 زمستان سختخوشم اومد ازش راجع به چیه چه ژانری تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27598 فضیلت خانوم وبرگ ریزان وایناروقبلا دیدی ن؟اینام قشنگ بودن هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.