2777
2789

مثلا به نیازهای ماهیانه ای که دارید توجه نکنه و هزینه درست درمونی بهتون نده که نیازاتونو برطرف کنید

(اینو درنظر بگیرید خودتونم شاغلید در حد ده تومنی دارید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ دست خودشه؟

کارتشو میرم برمیدارم

میخاد چی کار کنه

مگ واس ارامش من کار نمیکنه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمیدونم ولی حس میکنم مردا وقتی زنا ها میرن سر کار دیگه یه سری چیز هارو بی خیال میشن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

زورکی بدم میاد بهم برمیخوره اینجوریباید یاد بگیره خودش

زور نیس ک

میرم میگم فلانی جان کارتتو بده میخام برم فلان جا

یا میگم فلان چیزو دیدم دوس دارم برام بخری 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

شرایط منم مثل شماست. خودم در حد ۱۰ تومن درآمد دارم. شوهرمم ۳۵ تومن. 

پول خودمو خرج بچم میکنم. پول شوهرمم خرج خونه و قسط و خوراک و....

باورت میشه نمیتونم یه کفش برای خودم بخرم؟؟؟؟

نهایتا ماهی دوبار یه فلافلی بریم. بقیه اش خونه ایم.

کارت شوهرمم دست خودمه. پولشو به کسی هم نمیده🤐

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

ای بابا خواهر

مردها اینقدر تورم شده ب خانم خانه دار پول نمیدن

چه برسه شاغل

باز خداشکرکن دستت تو جیب خودت

ولی میدونم دق داده

تو هم سعی کن وقتی خرجت نمیکنه تو کارهای خونه و روابط ۱۰۰ خودت نگذاری

پرسید بگو انگیزه ندارم

دوست داشتم میفهمدی زن ب مردش تکیه داره