2777
2789
عنوان

عادت و توقع عجیب شوهرم

217 بازدید | 17 پست

یعنی کم کم دارم دیوانه میشم از دست شوهرم

شاغلم.

پای خرج کردن برسه، ما میشیم یه خانواده مدرن که زن و مرد هردو با هم توی مخارج مشارکت دارن (هرچند مشارکت مرد یه ذرررره بیشتره)

پای کارای خونه که برسه، میشیم یه خانواده سنتی که مرد باید پاشو بندازه روی اون یکی پاش، استراحت کنه و زن هم تمیزکاری و آشپزی کنه 

قبلا فقط زیاد کمک نمیکرد، الان علاوه بر اون، یه کاری هم میتراشه برا آدم. چمیدونم مثلا وقتی میخواد یه چیزی از کمد برداره، ۱۰ تا چیز دیگرم میزنه بریز و بپاش میکنه و ول میکنه میره. و کلی مثال دیگه.

نگید صحبت کن که اصلا فایده نداره.

هم سعی کردم با سیاست و محبت تو رفتارم جوری باشم که خودش عادت کنه با علاقه یه کم کمک کنه

هم وقتی سیاست اثر نداشت، باهم توی فضای آروم و منطقی صحبت کردیم راجع به این قضیه. نتیجش هیچی نبوده. ته تهش میگه من بدم میاد ازم توقع بره که کمک کردنو به شکل روتین انجام بدم. دوس دارم هروقت حس و حوصلشو داشتم با دل خودم کمک کنم!

خب این به چه درد میخوره! اومدیم و تو سالی دو بار بیشتر حسشو نداشتی. 

و یا اینکه وقتی من کمک نیاز دارم کاری نمیکنی و صرفا بر اساس حس و حوصله خودت بعدا کمکی کنی چه ارزشی داره!

چیکار کنم با این مرد آخه

تو هم بهش بگو منم حسم نمیگیره هر روز برم سر کار . بگو میخوام کاری پیدا کنم هر وقت حسش بود برم. البته ...

دقیقا منم گفتم بهش، گفتم خب اینجوری باشه درمورد هزینه ها هم من باید بگم کمک نمیکنم و هروقت حسشو داشتم کمک میکنم؟  بحثو عوض میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین بود

ی روز کلی ظرف گذاشتم ناهارم درست نکردم رفتم خونه مادرم یک هفته موندم

مجبور شد خود شبرا خودش غذا بپزت طرفاشو بشوره. از اون ب بعد هم ظرف میشوره تم غذا. ولی بگم تو شستن لباس و جارو و تکه کشی و... اگر بگم انجام میده نگم دست نمیزنه

شوهر منم همین بودی روز کلی ظرف گذاشتم ناهارم درست نکردم رفتم خونه مادرم یک هفته موندممجبور شد خود شب ...

ببین دقیقا منم از اینکارا کردم‌ مشابهشو. بعدش تا یه مدت همکاری کرد. کم کم دوباره شد مث حالت اول. حتی بدتر

دقیقا منم گفتم بهش، گفتم خب اینجوری باشه درمورد هزینه ها هم من باید بگم کمک نمیکنم و هروقت حسشو داشت ...

هزینه زندگی وظیفه مرد هست. خرج نکن. برو خرج حودت کن بگو پولی نمونده. منم خر چی خرج کنم ازش میگیرم

هزینه زندگی وظیفه مرد هست. خرج نکن. برو خرج حودت کن بگو پولی نمونده. منم خر چی خرج کنم ازش میگیرم

والا بدبختی اینجاس که اگه کمک نکنم عملا نمیتونه! زندگی نمیگذره

ببین دقیقا منم از اینکارا کردم‌ مشابهشو. بعدش تا یه مدت همکاری کرد. کم کم دوباره شد مث حالت اول. حتی ...

اون همونجوری تربیت شده نمیشه عوضش کرد

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
ببین دقیقا منم از اینکارا کردم‌ مشابهشو. بعدش تا یه مدت همکاری کرد. کم کم دوباره شد مث حالت اول. حتی ...

پس تو خرج و مخارج بگو این پولو نگه میدارم چون نمیتونم تنها کار کنم هر چند روز  یه بار کارگر بگیرم. 

چند بار بگیری جلوی چشمش پول بدی شاید تغییر کنه