دو روز پیش یه سری از وسایل خونمو گذاشتم برای فروش به بلایی افتاده به جونم یه نفر پیام داد فلان چیزو میخوام شماره کارت بفرستید پنج دقیقه بعد میرم عابر بانک میزنم رفت چند دقیقه بعد به فیش جعلی بانکی فرستاد بعد اسرار داشت که سریع اسنپ بگیرید بفرستید گفتم اس ام اس برام نیومده بزارید بیاد براتون میفرستم ای اذیت میکرد که میاد بفرستید مشکلی داره بانکها دیر میاد خلاصه گفتم آقا من ده دقیقه پیش پولی زدم به یه نفر حتی برای خودم شارژ گرفتم اس ام اس اومد بعد رفتم بانک بعد از دو ساعت گردش گرفتم همچین پولی نیومده بود به حسابم اینم بلایی شده به جونم دو روزه از ده تا شماره منو مسدود کرد از همه شماره برام دیوار پیام میده شماره کارت های مختلف گرفته به بهانه مشتری دیگری که خریداره بعد گفته این شماره کارت مشکلی یکی دیگه بفرستید حالا باز به چند شماره همش پیام میده تهدید میکنه همش میگه دزد فلان اینا که مثلاً برای خودش مدرک جمع کنه منو گناه کار و جلوه بده خودشو قربانی ول کن هم نیست از بیستا شماره پیام داده نمیدونم مریضی چیزی هست چی ببخشید طولانی شد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی رو مخه این یکی دو روز اینقد اذیتم کرده که با خودم میگم خدایاااا چیقد تو این ۱۳ روز استرس کشیدم کم بود حالا یه بلایی مثل کنه چسپبیده به جونم ازین حرصم میگیره که هم کلاه بردا.ره هم طلبکار میخواد منو گناه کار جلوه بده ولی کن هم نیست دیونه شدم