2777
2789
عنوان

اسمش و بگین

32 بازدید | 4 پست

سلام دوستان امید وارم حالتون خوب باشه 

لیزری که جای جوش قهوه ای رنگ رو می‌بره اسمش چیه بهش میگن چی؟

میشه راهنمایی بفرمایین 🥲

کل صورتم مثلا حتی پیشونی هم منافذ باز داره حتی چانه

جای جوش مونده قهوه ای رنگ شده خسته شدم دیگه 

الکی پولتو هدر نکن.من خاهرم دو بار با دو تا دکتر متفاوت و مشهور رفت واسه لک قهوه ای صورتش گفتن ۷ جلسه باید بیای ولی هیچ تغییری نکرد اصلا اصلا نرفت‌.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

الکی پولتو هدر نکن.من خاهرم دو بار با دو تا دکتر متفاوت و مشهور رفت واسه لک قهوه ای صورتش گفتن ۷ جلس ...

پس چیکار کنم خیلی خسته شدم از جوش 

دکتر همه چیز رفتم مشکلی ندارم روتین پوستی هم دارم چربی هم نمی‌خورم بدنم پره جای جوشه صورتم هم همینجور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیکار کنم خیلی خسته شدم از جوش دکتر همه چیز رفتم مشکلی ندارم روتین پوستی هم دارم چربی هم نمی‌خورم ...

چند سالته؟ قرص راکوتان خوردی؟ 

فقط یه روتین خوب و پاکسازی پوست برو.ماسک هم بگو بزارن رو پوستت.

لیزر هیچ اثری نداره پولتو هدر نکن.

ویتامینه کن پوستتو .ماسک ویتامینه بخر.همیشه ضدافتاب بیرنگ بزن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چند سالته؟ قرص راکوتان خوردی؟ فقط یه روتین خوب و پاکسازی پوست برو.ماسک هم بگو بزارن رو پوستت.لیزر هی ...

راکوتان قبلا یک دوره خوردم 

جای جوش بدنم قهوه ای هست 

روی کمر و بازو و سینه 

جلوی جوش فعال رو گرفتم دیگه جوش نمی‌زنم چون علت جوش رو فهمیدم