2777
2789
عنوان

چجوری حال خودمونو خوب کنیم

203 بازدید | 20 پست

دوستان نمازام همه به وقت هستن و مدیتیشن و همه ی کارارو هم میکنم ولی حس میکنم حضور خدا کمرنگ شده،نه اینکه کمرنگ شده حس میکنم مثل قبل نیستیم باهم،نمیدونم دیگه باید چیکار کنم واقعا

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمونی باهاش زیاد حرف بزن من هرشب قبل خواب پنج دقیقه ده دقیقه باهاش حرف میزنم همینجوری

حرف میزنم حتی وقتی نماز صبحمم میخونم اینقد باهاش حرف میزنم تا خوابم ببره ولی نمیدونم چندروزه چی شده 

نور و عشق الهی جاریست✨

حرف میزنم حتی وقتی نماز صبحمم میخونم اینقد باهاش حرف میزنم تا خوابم ببره ولی نمیدونم چندروزه چی شده

منم بعضی وقت ها اینشکلی میشم ببین جدیدا گناهی نکردی که عذاب وجدان بهت بده یا اتفاقی نیفتاده برات بعضی وقت ها هم آدم کلا روحیش بهم می‌ریزه سخت نگیر

کتاب مرصاد العباد رو بخون آنقدر عاشقانه خدا رو توصیف کرده اصن این کتاب تو یه بعد دیگن ، با خدا حرف بزن مثل یه دوست مثلاً خدایا مرسی که همیشه حواست به من بندت هست بارها تا لبه پرتگاه رفتم دستمو محکم میگیری ، شبا بگو خدایا میشه موهامو ناز کنی ، میشه وقتایی که دلم میگیره بغلم کنی و بگی که مگه خدات نباشه و تو اینجور غمگین باشی قربون صدقش برو ، بگو قربون نگاه قشنگت بشم تکیه گام

منم بعضی وقت ها اینشکلی میشم ببین جدیدا گناهی نکردی که عذاب وجدان بهت بده یا اتفاقی نیفتاده برات بعض ...

گناه که نه،جز اینکه مثلا لحنم با اطرافیان بد بوده باشه یا داد زده باشم چیز دیگه ای نبوده،هیچ اتفاقی هم نیفتاده ولی حس بدی دارم خیلی خیلی بد

نور و عشق الهی جاریست✨

کتاب مرصاد العباد رو بخون آنقدر عاشقانه خدا رو توصیف کرده اصن این کتاب تو یه بعد دیگن ، با خدا حرف ب ...

وای چقد اسمت قشنگههه:)

چه حرفای قشنگی حتما انجام میدم

نور و عشق الهی جاریست✨