2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست
اره از این لحاظ خیالم راحتهچون حتی کارتاشم دسته خودمه هزارتومنم‌خرج کنه پیامش میاد

اسی کتکت زده؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ دونگ‌از خونمون به ناممهبا ۳۰۰ متر زمیندیگه بقیه خونه رو نمیده مطمئنم

ازش بگیر با هر ترفندی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دفعه اوله میزنتت؟چیشد ک زدت؟چند سالشه

بله دفعه اوله

دوشب رفت بیرون و من باهاش دعوام‌شد در حد بحث و بی احترامی خاصی نبود

بعد من رفتارمو باهاش سرد کردم البته خودش گفت انقدر دهن ب دهنم نده من‌اعصاب ندارم باهام‌حرف نزن

تا اینکه دیروز ساعت ۱۱ رفته بود بازار وقتی برگشت الکی گیر کرد به من که اره من ادم نیستم تو سرت دائم تو گوشیه و دیه دعوامون شروع شد

۲۵‌سالشه

باز خوبه خرجی پس هرچی بخوای میخره واست خسیس نیست ی خصوصیت داشته باشه

اصلاا خسیس نیستتتت هرچی بخاد بی نگفت میخره

فقط کم حرفه بلد نیست وقتی قهر میکنیم بیاد منت کشی محبت کردن بلد نیست

بله دفعه اولهدوشب رفت بیرون و من باهاش دعوام‌شد در حد بحث و بی احترامی خاصی نبودبعد من رفتارمو باهاش ...

اگه کتک خوردی شکایت کن وکیل بگیر دیه بگیر حتما 

دلت نسوزه؛ برا اینکه دوباره تکرار نکنه ب عنوان تضمین حق طلاق بگیر 

از الان اگه سفت نگیری دستش عادت میکنه ب کتک زدنت اولین بارش بود اگه کوتاه بیای آخرین بارش نخواهد بود 

این حرفمو خانمایی ک چن ساله سابقه ازدواج و زندگی مشترک دارن تایید میکنن مطمعنن