2777
2789

خانومایی که فکر میکنن شوهرشون اونجور که باید باهاشون همدل و همراه نیستن، بیاین اینجا برای هم و واسه بهتر شدن زندگی هم دیگه دعا کنیم و هر نفرمون هرچندتا که میتونیم صلوات بفرستیم برای روح پاک و عاشق حضرت علی و فاطمه زهرا

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

منم میفرستم

ولی اول باید خودمونو تغییر بدیم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
من

التماس دعا عزیزم

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
من

یا حق

عزیزم منم میفرستم ولی اول باید خودمونو تغییر بدیم

اونکه بععله ولی اگه مشکل غیر از خود ما باشیم توسل میکنیم به صلوات .التماس دعا

اونکه بععله ولی اگه مشکل غیر از خود ما باشیم توسل میکنیم به صلوات .التماس دعا

محتاج دعاییم عزیزم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
سلام خانمی خوبی؟ نمیدونم شماره تل گرامت هنوز همونه یا نه عکس پروفایلت رو میدیدم که خدارو شکر خدا پ ...

سلام ممنون عزیزم.آره همونه .ای بابا چه خداروشکری از وقتی بچه دار شدم خونواده همسرم بدتر شدن زایمانمو زهر مارم کردن