2777
2789
من از جفتش شانس نداشتمیه مادربزرگ بسیارررررر مهربان داشتم....ک دنیا ازم گرفتش🥀

من مادرشوهرم رابطه بدی نداریم اما بعل چندین سال فهمیدم مادرم مادر ناتنی بوده و اون همه عذابم داد الان چندساله دیگه از هم خبر نداریم ..عزیزدلم خدابیامرزتشون 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

به اعتقاد نیستبه زیر گوش خوندنه بیشتر...این حس بدیه ک هنوز هیچیییی نشده باشهو بیان چنین حرکتی بزنن ب ...

دقیقا راست میگی

هر چقدرم اعتقادی تداشته باشه ولی بازم آدم فکری میشه 

💕🧚‍♀️                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هر آدم پستی ر که تو زندگی جوونها دخالت می‌کنند و زندگی ها ر به گند می‌کشند هدایت کنه.

خداییش این آدم هایی که دخالت می‌کنند، دعوا راه میندازن باتهمت و دروغ و دشمنی کردنها، فردای قیامت چی جواب خدا ر میخوان بدن؟ اعصابی که از عروس و دامادهای جوان وخام وبی تجربه خورد می‌کنند ر چی جواب میخوان بدن؟!!!

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من مادرشوهرم رابطه بدی نداریم اما بعل چندین سال فهمیدم مادرم مادر ناتنی بوده و اون همه عذابم داد الا ...

چقدر داستانتون عجیبه.....

و چقدر حس هم دردی دارم

اما از نوع برعکسش 

من کل نوجووانی خودمو گول میزدم ک شاید مادرم واقعا مادرم نیست

به قول شما مادر ناتنیه

همیشه منتظر روزی بودم ک بزرگ شم و برم تست دی ان ای بگیرم ...

وقتی سنم رفت بالا

هیچوقت اقدام نکردم

از جوابش میترسیدم...

ن از اینکه منفی شه و بچه بچه اش نیستم

از این میترسیدم ک بزنه مثبته

و اینهمه رنج و عذاب رو من از مادر خودم کشیده باشم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خدا هر آدم پستی ر که تو زندگی جوونها دخالت می‌کنند و زندگی ها ر به گند می‌کشند هدایت کنه.خداییش این ...

چقدر قشنگ گفتید عزیزم

یه جمله معروف از امام حسین هست

میگه اگر دین ندارید لاقل ازاده باشید

حتی اگر دین هم افراد ندارن

به شرف داشته نداشتشون ای کاش زندگی مردم رو بهم نزنن....

توی این شرایط

توی این کشوری ک فرداش مشخص نیست

زندگیا سخته

فرهنگا عجیب غریبه....

بدبختانه یکی از ۳ دلیل رایج طلاق توی ایران

دخالت خانواده ست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چقدر داستانتون عجیبه.....و چقدر حس هم دردی دارماما از نوع برعکسش من کل نوجووانی خودمو گول میزدم ک شا ...

عزیزم واقعا سخته من هنوزم کمبود محبت مادرم رو حس میکنم بااینکه خودم مادرم گاهی اوقات دلم میخاد باتمام بدی هاش برم بغلش کنم اما نمیرم دلم از سنگ شده هیچ وقت نمیبخشمش انقد ک بین من ودخترش فرق گذاشت ..منم از رو تست و اینا نفهمیدم اطرافیان همش طعنه کنایه میزدن جدی نمیگرفتم تااینکه خودشون بهم گفتن وراهمون براهمیشه جدا شد 🖤

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔