2777
2789

جاریم روتا دخترداشت بد بختو ساییدن با متلک هاشون بعد من باردار شدم بچم دخترشد منم خیلی زجر دادن و تیکه بارون کردن بعد من جاریم سومی رو آورد پسر شد حالا باهاش مث ملکه ها برخورد میکنن روزی نیس تو خونشون بحث دختر پسر نباشه همشون میگن آدم ۱۰تا پسر بیاره دختر نیاره ولی 

من تو خانوادمون پر پسره هم مادری هم پدری تنها دخترشون منم همیشه دختر واسشون باارزش بود و بها میدادن بهش حالا تواین گوه ها گیر کردم قبلا باهاشون بحث میکردم ولی حالا ساکت وامیستم وتو دلم میگم احمق ها خفه شین 

ولی رو مخن هرکار کنی چیکار کنم؟

خانواده ی پدری منم همینطورن 

مامان من وقتی فهمیده من دخترم دیگه به هیچکی نگفته 

بعد مامان بزرگ مادریم از ترس مامان منو دوبار بره سونوگرافی و خب از شانس بدشون من دختر شدم 😂🙂

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ی پدری منم همینطورن مامان من وقتی فهمیده من دخترم دیگه به هیچکی نگفته بعد مامان بزرگ مادریم ...

عزیزم خیلی هم مادر خوش شانسی داشتی که دختر شدی خودتو دوس داشته باش

من ی دختر دارم اینقد دختر پسر کردن برا سنو دومی ک رفتم بدنم از استرس میلرزید 

وقتی گفتم پسره مث احمقا خوشحال بودن و من تو دلم فقط فحش میدادم بهشون

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من ی دختر دارم اینقد دختر پسر کردن برا سنو دومی ک رفتم بدنم از استرس میلرزید وقتی گفتم پسره مث احمقا ...

وای چقد سخته که توسونو استرس داشته باشی اونم تو بارداری ...

من ی دختر دارم اینقد دختر پسر کردن برا سنو دومی ک رفتم بدنم از استرس میلرزید وقتی گفتم پسره مث احمقا ...

وای چقد سخته که توسونو استرس داشته باشی اونم تو بارداری ...

آقا من یه تفکر بدی دارم میخوام اعتراف کنم😂 منم پسر دوست دارم

عزیزم این حق تو عه هرچی میخوای دوس داشته باشی منم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه ولی اینکه دل بقیه رو بشکونی و بقیه رو سرویس کنی خیلی زشته