2777
2789

گمش کردم تو جای شلوغ انقد ترسیدم و آنی بود اتفاق که گفتم دزدیدنش وحشتناک بوده لحظه فک کردم دیگ نمیبینمش واااای دیونه کننده بود 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

خیلی وحستناکه براش صدقه بده خدا حفظش کنه

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر بخیر گذشت... دیگه دستشو ول نکن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

خاطره بچگیم که داشتن میدزدیدنم!

ماجرا از این قراره که پسر عموی مامانم با کل خانواده اومدن خونمون و تصمیم گرفتیم بریم بازار و بعدشم گردش و...

من توبچگی هام خیلی ریز (قد کوتاه) بودم در حدی که مثلا ۶ سالم بود، انگار ۴ سالم بود😅

همیشه هم مامانم دستمو می‌گرفت که گم نشم(اغلب شیطونی میکردم و گم میشدم بچه ها😂😐)

آقا از بحث دور نشیم.. 

دستم تو دست مامانم بود و بازارم شلوغ بود ، نمیدونم اصلا چی شد و یادم نمیاد فقط یادمه دیدم دستم تو دستیه که انگشتر گنده زنونه طلا داره و همینجور خیلی ریلکس داره منو میبره!

صورتشو ندیدم فقط و فقط دستش یادمه!

یادمه دستم رو از دستش جدا کردم و تو اون شلوغی و با وجود ریزی بیش از حد یهو مامانمو دیدم و دستشو گرفتم..

بچه ها مامان من ببن طلا جواهرا همیشه از انگشتر بدش میومد و میاد..

همین باعث شد بتونم تفکیک کنم که این دست مامانم نیست!

خیلی بده اسی خداروشکر پیداش کردی

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820