2777
2789
عنوان

آخرین خداحافظی یک شهید😭😭😭

92 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان

خوبین یکی از آشنایی ما شهید شدن 

همش یه خانومش فکر میکنم واشکام سرازیر میشه

زنه جون30سالشه

ده ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن...

من خودم انتظار چشیدم😔😔😔

انتظار بچه خییییلی خیلی سخته

حالا بچه نداشت شوهرشم 5روزه پرکشیده

خدا به داد دلش برسه😔

میخاد چیکار کنه

خاطرات ده سال زندگی...

چطور ادامه بده تنهایی زندگیشو

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیابونهای تهران پره شهید و حجله شده

😭😭😭😭

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

واااای تو شهرماهم ۴ شهید داشتیم. یکی همسایه ما بود. چه جوونی. خدایا. تازه ازدواج کرده بود. دیدمش بغ ...

اکثرا  جوان بودن😔😔