💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
از گوگل آموزش صدا دانلود کن مثل سوت زدن شعر خوندن .واسه من از صبح بلند میشه میگه .بی ادب بدوبیا ی دونه پسر دارم من قند عسل دارم من سوت میزنه سلام عشقم میگه اینارو باهاش خیلی تمرین کن سریع یاد میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر چی کوچیک تر باشه دستی کردنش راحت تره،،چند ماهشه؟؟
اول باید به محیط عادت کنه و بشناسه...بعد بهش غذا بدی و با دست غذا رو نگه داری بخوره مثلاً کاهو براش با دستت نگه داری بخوره...بعد باهاش ارتباط بگیرین به آدما زود عادت می کنن.
فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!