2777
2789
عنوان

مادرشوهر خسیس و گدا

160 بازدید | 9 پست

من الان یه ساله که عقدم و تو این یه سال شاید سه چهار بار رفتم خونه مادرشوهرم اونم توی مناسبتا و مثلا تولد اینا، همسرم هرهفته میاد خونه ی ما برای شام، ولی من یادم نیست آخرین بار کی رفتم، مادرشوهرم اصلا به کتفشم نیست که مثلا بگه فلان روز بیا خونه ما، حتی با دختراشم همینه، تو این سه چهار باری هم که رفتم همش گفته همه چی گرون شده و مرغ و گوشت فلان تومن شده و لقمه هامو شمردن و هیچ وقت نتونستم یه لقمه راحت کوفت کنم، در حالیکه وضع مالیشون توپه، مادرشوهرم خودش حقوق بگیره، پدرشوهرمم بازنشسته هست و خودشم مغازه داره و الانم کار میکنه، اجاره و هزینه ی اضافه هم ندارن، ما خودمون الان باید پول جمع کنیم که بریم سر خونه خودمون ولی مادرشوهرم حتی هزینه ی دکتر و مسافرتشم از همسر من میگیره حتی برای خونش مرغ و گوشتشم ما میگیریم و خودمون نمیخوریم، تازه همیشه هم به پسرش گلایه میکنه که عروسم یه زنگ نمیزنه حال منو بپرسه

دارم دق میکنم از دستش چیکار کنم؟

شوهرمم چون خونه ی پدرش احساس دِین میکنه یجورایی داره به اونا رشوه میده که اینو تو خونشون راه بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم همین بود کل مخارجشو شوهر من میداد هرماه بدون استثنا!!!!

الان یه ۷ سالی هست فوت شده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دست راستت رو سر من

بخدا من اونقدر ازش خواهش میکردم از شوهرم کمتر پول بگیره ما خودمون تو مخارج میمونیم میگفت باشه ولی از لج من بیشتر میگرفت روزای بیشتری زنگ میزد پول پول میکرد،

وقتی هم فوت شد من نرفتم سر مزارش، نه اینکه نخواما شوهرم نبرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بخدا من اونقدر ازش خواهش میکردم از شوهرم کمتر پول بگیره ما خودمون تو مخارج میمونیم میگفت باشه ولی از ...

مادرشوهر من سگ جونه، با اینکه همیشه گشنه س ولی از نظر جسمی و روحی از یه بچه ۲۰ ساله سرحال تره، همش دنبال بهونس که بخنده و مفت بخوره