2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی

121 بازدید | 20 پست

همسرم فقط یه تبریک گفت 

ماه پیش تولد پدر شوهرم بود بزور دوتا خانواده رو جمع کرد هم کباب دادیم هم کیک گرفتیم 

ولی برای من هیشکاری نکرد 

نگین هنوز خیلی مونده تا شب که چون محرمه و خیلی مذهبیه عمرا دیگه کاری کنه میخواست بکنه شب میکرد 

نه پدری نه مادری نه کسی 

حتی مادر بزرگ پدر بزرگم که بزرگمم کردن تولدمو یادشون نبود 

هی

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

تولدت مبارک 🥰🥰🥰🧁🧁🧁🎂🎂🎂🍰🍰🍰🎈🎈🎈

خب دیشب میتونست تولد بگیره دیشب که محرم نبود.

بعدشم یه کیک و کادو به محرم کاری نداره بزن برقص و دست‌ زدن رو کنسل میکردین.

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک عزیزم😍❤️🥹

مهم نیست کی یادشه مهم اینه که خودت مهمی 

برای خودت گل بخر درسته محرمه اما میتونی برای خودت گل و کادو بخری خودت خودتو خوشحال کن🥰

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

خودت کیک میگرفتی زنگ میزدی همه رو دوست داشتی دعوت میکردی نباید بشینی یکی برات بگیری معلمولا ما زنا باید خودمون کارامونو بکنیم از صدتا نرد شیر زنتریم واجب کن اگه تولد برای خودتون میگیرین مسلما برای منم باید بگیرین .

تولدت مبارک 🥰🥰🥰🧁🧁🧁🎂🎂🎂🍰🍰🍰🎈🎈🎈خب دیشب میتونست تولد بگیره دیشب که محرم نبود.بعدشم یه کیک ...

من خودم برا خودم کادو گرفتم 😂😭

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

تولدت مبارک 🥰🥰🥰🧁🧁🧁🎂🎂🎂🍰🍰🍰🎈🎈🎈خب دیشب میتونست تولد بگیره دیشب که محرم نبود.بعدشم یه کیک ...

منم همینو میگم دیگ...خیلی حس بی ارزشی کردم

یعنی اگه منم یه خانواده داشتم شاید وضعم فرق میکرد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
خودت کیک میگرفتی زنگ میزدی همه رو دوست داشتی دعوت میکردی نباید بشینی یکی برات بگیری معلمولا ما زنا ب ...

هیشکیو ندارم اینجا شهر غریبم

فقط خانواده شوهرم تو این شهر دارم 

تولدت مبارک دختر قشنگ🤍

مرسی عزیزم

تولدت مبارک عزیزم😍❤️🥹مهم نیست کی یادشه مهم اینه که خودت مهمی برای خودت گل بخر درسته محرمه اما میتو ...

مرسی عزیزم

فقط از این ناراحتم که چون من هیشکی و ندارم اینقدر بی ارزش شدم براش

من خودم برا خودم کادو گرفتم 😂😭

خوب کاری کردی🎁🎁🎊

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

مرسی عزیزمفقط از این ناراحتم که چون من هیشکی و ندارم اینقدر بی ارزش شدم براش

هیچکس مهم تر از خودت نیست امروزو برا خودت زندگی کن 

توی جنگ فهمیدیم زندگی خیلی باارزش تراز این چیزاست 

اگه بخوای به پای اینا بشینی خودتو اذیت کردی