کسی مث من هست. دوازده روز جنگ خیلی حالم بد بود، الانم از اخباری که میگه اسرائیل داره آماده میشه و کشورای اروپایی کمکش می کنن حالم بد شده. بدجور نگران و ناراحتم
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ناراحت نباش جز آنچه که خدا بخواد اتفاق نخواهد افتاد خدا خانه اش رو در برابر لشکر کفار بدون هیچ سلاحی فقط با یک گروه پرنده نجات داد.خدا خیلی بزرگ تر از این حرف هاست.
عزیزم با مردم عادی و مناطق مسکونی ک کار ندارن فقط مراکز مهم رو میزنن اگه خانوادتون نظامی هستن حق دارین استرس داشته باشین وگرنه دلیلی نداره فقط اگه خونتون هم نزدیک مراکز مهم هست یه مدت جایی دیگه ساکن بشین