2777
2789
عنوان

استرس داره منو از پا درمیاره

177 بازدید | 12 پست

کسی مث من هست. دوازده روز جنگ خیلی حالم بد بود، الانم از اخباری که میگه اسرائیل داره آماده میشه و کشورای اروپایی کمکش می کنن حالم بد شده. بدجور نگران و ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما وسط صدای پدافند و انفحار میخوابیدیم😆😂😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بیخیال

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اره

تازه من فقط سه چهار روز بودم بعدش رفتم شمال 

ولی صدا در و پنجره هم میاد میترسم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم با مردم عادی و مناطق مسکونی ک کار ندارن فقط مراکز مهم رو میزنن اگه خانوادتون نظامی هستن حق دارین استرس داشته باشین وگرنه دلیلی نداره فقط اگه خونتون هم نزدیک مراکز مهم هست یه مدت جایی دیگه ساکن بشین

عزیزم با مردم عادی و مناطق مسکونی ک کار ندارن فقط مراکز مهم رو میزنن اگه خانوادتون نظامی هستن حق دار ...

نه نزدیک نیستیم، ولی باز میترسم

نظامی هم نداریم خداروشکر. اما دست خودم نیست. مگه اون بچه ها و غیرنظامیارو نکشتن؟

نه نزدیک نیستیم، ولی باز میترسمنظامی هم نداریم خداروشکر. اما دست خودم نیست. مگه اون بچه ها و غیرنظام ...

اونا قطعا نزدیک بودن به مراکز نظامی. پس دیگه جای نگرانی نیست  نمیان اون همه هزینه موشک کردن بزنن تو خونه ما😄