2777
2789
عنوان

با افتخار من یه نفهم بیشعورم ☺️

427 بازدید | 18 پست

با افتخار من در برابر کسایی که باهام بدرفتاری میکنن یا خودشونو زدن به نفهمی یه نفهمم یه بیشعورم 

شوهرم یه کلیپ فرستاده بهترین کادو به مادرشوهر اینه که بهش زنگ بزنی و حالشو بپرسی و....

منم براش فرستادم بیا 👍 بشین روش برو شوش 

آخه خیلی ننه ی خوبی داره خیلی درست و حسابیه ، یه بار آبجوش ریخته بود پاهاش سوخته بود مثلاً خواستم از خودگذشتگی کنم رفتم عیادتش خدا شاهده پشتشو کرد بهم هیچی نیاورد جلوم بذاره اصلأ انگار منو نمیدید فقط با پسرش حرف میزد همون موقع پشت دستمو داغ کردم 

کی گفته همیشه باید کوتاه بیاییم؟ وقتی طرف خودشو زده به نفهمی منم از اون بدتر نفهمم ، اون از من سی سال بزرگتره عوض اینکه کوتاه بیاد و منو بذاره جای دخترش بدتر سر هر چیزی دعوا و قهر میکنه خب به شخمام ، به درک 

هیچ چیز و هیچ کسی ارزش نداره بخاطرش آرامشمو بهم بریزم گور بابای همه ، بذار بگن نفهمه بذار بگن بیشعوره ، جوری رفتار میکنم که بترسن جلوم حتی نفس بکشن تا مبادا ناراحت بشم. باید با یه عده همینجوری رفتار کرد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل‌ افتخار نکن بگو به خودم حق میدم ناراحت بشم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

انگار دنبال بهانه بودی که دستت اومد راحت باش بقیه عمر رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جدی خجالت بکش 

یارو پاش سوخته رفتی خونش توقع داشتی یچی‌بیاره بزارن جلوت؟ 

شوهرت همچین فرستاده بهش گفتی بیاه؟؟!! 

چرا فکر نمیکنی مشکل از خودته؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

پاش سوخته بود بیاد پذیرایی کنه؟؟؟ خدایی خب نرو عیادت بیمار... چه انتظارایی داری

نه فداتشم چه پذیرایی 

من گشنه ی میوه و چایی نیستم بعدشم میتونست راه بره فلج نشده بود 

منظور من این بود پشتشو میکرد بهم حتی دستمو بردم جلو دست نداد 

درسته کارش خوب نبود 

ولی قرارم نی با اون وضع پاش بلندشه پذیرایی کنه ک 

درضمن وقتی میگی 30سال بزرگتره معمولا اونی ک باید کوتاه بیاد شمایی مگر اینکه بی احترامی کنه و واقعا جای گذشت نزاره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

مگه نمیگی پاهاش سوخته بود چجوری ازت پذیرایی کنه پس اسی!

فردا روزی پسردار بشی عروست مدل خودت بشه خوبه یا نه 

یا اگه برادر داشته باشی زنش مثل خودت 

یا اگه شوهرخواهر داری،دامادتون هم نسبت به پدرمادرت همینو بگن 

اینا خوبه یانه 

اگه ناراحتم هستی تهش نرو رفت آمد نکن ولی افتخار نکن با این چیزا 

پاش سوخته بود بیاد پذیرایی کنه؟؟؟ خدایی خب نرو عیادت بیمار... چه انتظارایی داری

پشتش که کرده بوده بهش کارش زشت بوده 

چ مادرشوهرگاوی داری اسی

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
نه فداتشم چه پذیرایی من گشنه ی میوه و چایی نیستم بعدشم میتونست راه بره فلج نشده بود منظور من این بود ...

عزیزم اگه واقعا منظورت از پذیرایی اینا بوده حق با توعه نباید پشتشو بهت میکرد.. ولی دیگه خودتیو وجدانت که راستشو میگی یا نه

درسته کارش خوب نبود ولی قرارم نی با اون وضع پاش بلندشه پذیرایی کنه ک درضمن وقتی میگی 30سال بزرگتره م ...

میتونست راه بره اینجوری نبود که زمین گیر شده باشه فقط روناش سوخته بود 

من اصلأ منظورم پذیرایی نیست ولی چرا منی که از غرورم گذشتم رفتم عیادتش رو اونجوری رفتار میکنه پشتشو میکنه بهم ، یه کلمه باهام حرف نزد فقط با شوهرم حرف میزد حتی شوهرم بهش گفت مامان یکم اونورتر بشین زنم پشتت نشسته بازم خودشو زد به کر بودن 

ده بار من کوتاه اومدم یه بارم اون بیاد دیگه قرار نیست که برم زیر پاهاشو ببوسم