2777
2789
عنوان

با افتخار من یه نفهم بیشعورم ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 18 پست
پشتش که کرده بوده بهش کارش زشت بوده چ مادرشوهرگاوی داری اسی

گاو واسه یه دقیقشه 

بیشتر از اون از شوهرم حرصم گرفت که وقتی میدونه ننش چقد گاوه بازم برام کلیپ میفرسته که مثلاً منو هول بده سمت اون 

شوهرمو آنفالو کردم شب که اومد میگم دلم نمیخواد فالو داشته باشمت چون چرت و پرت برام میفرستی 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

میتونست راه بره اینجوری نبود که زمین گیر شده باشه فقط روناش سوخته بود من اصلأ منظورم پذیرایی نیست ول ...

بھترین کار خودت کردی 

پرق پرتوقعن 

توقع زیادی داشتہ ازت انجام ندادی این مدلی رفتار کردہ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ثابت کرده هرچی لاشی تر باشی طایفه شوهر  بیشتر میخوانت

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

با ادم هایکه  اذیتت می‌کنند باید رابطه رو کم کنی دعوا کردن به خاطرشون یا توهین بهشون باعث تخریب شخصیت و ناراحتی  خودت میشه اول

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️