2777
2789

دوستان من ارثی چشمام پف داره ولی درشته 

پلک بالا و پایینم پف داره

مثل ترکمن ها 

خودم دورگه ام

یک رگ ترک دارم یک رگ خاوری

اگه مشهدی باشین میدونین خاوری چیه !!

خاوری ها یک قومیتی هستن که از قدیم بودن از زمان هخامنشیان اینا تو خراسان رضوی مثل مشهد و فریمان و..زیادن

و چشمای بادومی و صورتای پهن دارن

از اون جایی که مردم خیلی نسبت به افغانیا عصباتی شدن...

کلا به هرکسی که شباهتی بهشون داشته باشه بدرفتاری میکنن

میخواستم بگم هرکی مدل چشماش پف دار بود فکر نکنین افغانیه 

حالا من زیاد نمیخورم کسی چیزی نمیگه ...ولی مادرم خیلی چشماش پف داره و همش بهش میگن افغانی هستی؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگید نیستیم

بعضیا نمیپرسن ولی فکر میکنن هستیم

مثلا یکی بود میگفت عه من فکر میکردم شما مهاجرین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

اره دختر منم همینه و بهش توهین شده دختر هشت ساله 

میاد میگه افغانی یعنی چی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با عمل بلفاروپلاستی درست میشه ولی با دکتر خیلی خوب بری خرابش نکنه

نه میترسم انجامش بدم...شاید همین پف به صورتم بیاد و بردارم بد بشه

حالا من عمل کنم مادرم که عمل نمیکنه

خوب بگید نیستیم

موضوع اینه. چرابه ترکهای ارومیه تبریز نمیگن ترکیه ای؟ به مردم سیستان بلوچستان که مث پاکستانی‌ها وهندیاصحبت میکنن نمیگن پاکستانی ؟به عرب‌های جنوب نمیگن عراقی. فقط به مشهدیا میگن افغانی؟ هرکی بلدبودم این سوال ج بده. 

خیلی ها پلکاشون پف داره ایرانی و خارجی منم چشام حساسیت بکنه پلک بالام پف میکنه ا

خب اره یجوری شده هرکی چشماش اینجوری باشه میگن افغانیه

در صورتی که ترکمنا و خاوری های مشهد اصالتا ایرانین ولی شبیه بعضی افغانا هستن و اشتباه میگیرن

موضوع اینه. چرابه ترکهای ارومیه تبریز نمیگن ترکیه ای؟ به مردم سیستان بلوچستان که مث پاکستانی‌ها وهند ...

خوب بگن هم مشکلی ایجاد نمیشه افغانیا چون باعث ناامنی و بزهکاری میشن همه دید بد دارن نسبت بهشون

🤍🌱
اره دختر منم همینه و بهش توهین شده دختر هشت ساله میاد میگه افغانی یعنی چی ؟!

مواظب باشین تو مدرسه باهاش بدرفتاری نکنن

خوب بگن هم مشکلی ایجاد نمیشه افغانیا چون باعث ناامنی و بزهکاری میشن همه دید بد دارن نسبت بهشون

عزیزم  اون افغانی‌ها ک چشم بادومی آن بسیارمردم ساکت مبادی آداب هستن ماتوفامیلامون داریم. اینا شیعه هستن وخیلی معتقدن. اینهارو بااون افغان های اهل تسنن اشتباه میگیرن متاسفانه نمیگم اهل تسنن بدن. ولی این شیعه هاشون یک درهزار هم آدم بدندارن